Friedrichshafen

29.5. Ivonin rođendan
Krenuli smo ranom zorom kako bismo proveli što više vremena u luna-parku koji se nalazi na putu. Malo kiše nam je samo malo pokvarilo zabavu i ugodan dan koji smo proveli na putu. Luna- park proširuju, pa se bilježimo sa štovanjem za iduću godinu.

30.5. Antein rođendan
Neobično hladno vrijeme za taj datum i opet malo kiše nas  nije spriječilo da se tradicionalno popnemo na vidikovac-platformu u luci..
Konačno-početak turnira: Luna, Luka, Inga i Antea lako dobivaju svoje singlove. Lucija je svoj singl izgubila a  Ivona imala jednu pobjedu i jedan poraz. Tako su na žalost obje već prvi dan ostale bez plasmana u glavni turnir.

31.5. bez rođendana
Luka, Luna i Inga su se plasirali u glavni turnir u kojem su Luna i Luka poraženi u osmini finala, a Inga je došla do četvrtfinala.
U parovima su Antea i Chiara Marino (Njem.) doslovno ustale iz mrtvih preokrenuvši 0:1 i 13:19. Ipak, četvrtfinale im je bio krajnji domet. Do četvrtfinala je došla i Ivona sa Emom Cizelj (Slo), te Inga sa Vivien Sandorhazi (Mađ)
Nedjeljna polufinala, a to znači i postolje ovog prestižnog turnira su dosegli:
Luna u paru sa Stankovom (CZ)
Luka i Josip Meglić (ZM)
Lucija i Petra Polanc (Slo)

1.6. finalni dan
Luna je ostala na bronci, dalje se nije moglo. Parovi Lucija/Petra i Luka/Josip su ušli u finale i  osvojili 2.mjesto. 

Planirala sam i više od  te 3 medalje, ali neke je zaustavio ždrijeb,neke neiskustvo, a neke nervoza. Zahvaljujući tome što je ovaj put bilo 6 terena na finalnom danu i tome što su polufinalni i finalni mečevi igrani pretežno na dva gema; vratili smo se u Zagreb  prije ponoći. Nastupilo je 450 igrača iz 11 zemalja.

Renči



Medeki odličnim druženjem zatvorili sezonu!

MEDEKI - PONOVO NAJBOLJI!!!

ZBL završnica

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor