Shawn Lauvao Authentic Jersey
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/index.php:2) in /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/_init/init.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/index.php:2) in /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/_init/init.php on line 2

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/index.php:2) in /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/_init/init.php on line 3

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/index.php:2) in /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/_init/init.php on line 4
Friedrichshafen - BK Medvedgrad

Friedrichshafen

29.5. Ivonin rođendan
Krenuli smo ranom zorom kako bismo proveli što više vremena u luna-parku koji se nalazi na putu. Malo kiše nam je samo malo pokvarilo zabavu i ugodan dan koji smo proveli na putu. Luna- park proširuju, pa se bilježimo sa štovanjem za iduću godinu.

30.5. Antein rođendan
Neobično hladno vrijeme za taj datum i opet malo kiše nas  nije spriječilo da se tradicionalno popnemo na vidikovac-platformu u luci..
Konačno-početak turnira: Luna, Luka, Inga i Antea lako dobivaju svoje singlove. Lucija je svoj singl izgubila a  Ivona imala jednu pobjedu i jedan poraz. Tako su na žalost obje već prvi dan ostale bez plasmana u glavni turnir.

31.5. bez rođendana
Luka, Luna i Inga su se plasirali u glavni turnir u kojem su Luna i Luka poraženi u osmini finala, a Inga je došla do četvrtfinala.
U parovima su Antea i Chiara Marino (Njem.) doslovno ustale iz mrtvih preokrenuvši 0:1 i 13:19. Ipak, četvrtfinale im je bio krajnji domet. Do četvrtfinala je došla i Ivona sa Emom Cizelj (Slo), te Inga sa Vivien Sandorhazi (Mađ)
Nedjeljna polufinala, a to znači i postolje ovog prestižnog turnira su dosegli:
Luna u paru sa Stankovom (CZ)
Luka i Josip Meglić (ZM)
Lucija i Petra Polanc (Slo)

1.6. finalni dan
Luna je ostala na bronci, dalje se nije moglo. Parovi Lucija/Petra i Luka/Josip su ušli u finale i  osvojili 2.mjesto. 

Planirala sam i više od  te 3 medalje, ali neke je zaustavio ždrijeb,neke neiskustvo, a neke nervoza. Zahvaljujući tome što je ovaj put bilo 6 terena na finalnom danu i tome što su polufinalni i finalni mečevi igrani pretežno na dva gema; vratili smo se u Zagreb  prije ponoći. Nastupilo je 450 igrača iz 11 zemalja.

RenčiMedeki odličnim druženjem zatvorili sezonu!

MEDEKI - PONOVO NAJBOLJI!!!

ZBL završnica

Rođendani
Humor