Friedrichshafen

29.5. Ivonin rođendan
Krenuli smo ranom zorom kako bismo proveli što više vremena u luna-parku koji se nalazi na putu. Malo kiše nam je samo malo pokvarilo zabavu i ugodan dan koji smo proveli na putu. Luna- park proširuju, pa se bilježimo sa štovanjem za iduću godinu.

30.5. Antein rođendan
Neobično hladno vrijeme za taj datum i opet malo kiše nas  nije spriječilo da se tradicionalno popnemo na vidikovac-platformu u luci..
Konačno-početak turnira: Luna, Luka, Inga i Antea lako dobivaju svoje singlove. Lucija je svoj singl izgubila a  Ivona imala jednu pobjedu i jedan poraz. Tako su na žalost obje već prvi dan ostale bez plasmana u glavni turnir.

31.5. bez rođendana
Luka, Luna i Inga su se plasirali u glavni turnir u kojem su Luna i Luka poraženi u osmini finala, a Inga je došla do četvrtfinala.
U parovima su Antea i Chiara Marino (Njem.) doslovno ustale iz mrtvih preokrenuvši 0:1 i 13:19. Ipak, četvrtfinale im je bio krajnji domet. Do četvrtfinala je došla i Ivona sa Emom Cizelj (Slo), te Inga sa Vivien Sandorhazi (Mađ)
Nedjeljna polufinala, a to znači i postolje ovog prestižnog turnira su dosegli:
Luna u paru sa Stankovom (CZ)
Luka i Josip Meglić (ZM)
Lucija i Petra Polanc (Slo)

1.6. finalni dan
Luna je ostala na bronci, dalje se nije moglo. Parovi Lucija/Petra i Luka/Josip su ušli u finale i  osvojili 2.mjesto. 

Planirala sam i više od  te 3 medalje, ali neke je zaustavio ždrijeb,neke neiskustvo, a neke nervoza. Zahvaljujući tome što je ovaj put bilo 6 terena na finalnom danu i tome što su polufinalni i finalni mečevi igrani pretežno na dva gema; vratili smo se u Zagreb  prije ponoći. Nastupilo je 450 igrača iz 11 zemalja.

RenčiMedeki odličnim druženjem zatvorili sezonu!

MEDEKI - PONOVO NAJBOLJI!!!

ZBL završnica

ARHIVA

Rođendani02.03. MARKO HODŽIĆ

05.03. JAKOV LADAVAC

06.03. DORA DRAGČEVIĆ

07.03. ANA BAJIĆ

08.03. MAJA BALENOVIĆ

11.03. LUCIJA TRGOVAC

12.03. NERA NOVOSEL

12.03. MARTINA ŠPOLJAR

16.03. MATIJA ŠORMAN

19.03. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

22.03. KALISTA KRISTIĆ

24.03. HRVOJE MAVRIČEK

25.03. IRA MARTINUŠ

26.03. INES SULIĆ

Humor