PRVENSTVO HRVATSKE ZA SENIORE

Kao i uvijek, PH je za mene kruna sezone, druženje koje podsjeća na aktivnije badmintonske dane, gušt koji se ne propušta...

Prva vijest turnira svakako je velik Majin povratak. Sve nas je razvalila mentalnom i igračkom snagom i definitivno je zaslužila svoje zlato. Nadam se da joj je ovaj turnir odskočna daska za sve turnire koje će osvajati u Europi (i šire).
Ženski par je još uvijek disciplina koju želim zadržati za sebe :) Sve osim prvog mjesta bio bi neuspjeh. Hvala Staši što čini drugu polovicu mog zlata.
Nakon mix uspjeha s Đuricom i Dišom moje je srce željelo da na papiriću koje izvlačimo za odabir mix partnera bude Igorovo ime. Čini mi se da zadnjih 5 godina na PH-e nije ostvarivao rezultate sukladne vlastitom talentu. Budući da je ove godine bio fizički spremniji uspjeli smo, napokon (!!) osvojiti zlato :)

Hvala Čimburu na svim vožnjama do Velesajma, trpljenju mojih usklika na treninzima i ponekom kašnjenju na naše dogovore :(
Od mojih "starih" učenica želim spomenuti Doru Dragčević koja je nastavila održavati svoj pozitivan stav prema sportu,  ona i dalje trči na prvi poen jednakom voljom kao i na meč loptu protivnice, čini se da više nego ikad uživa u badmintonu pa mi je drago da je s Fićekom došla do srebra u miksu.
Đuro je i dalje svijet za sebe. Nadam se da će zauvijek igrati ovaj sport.

I na kraju, hvala svima u klubu koji su dio ove cijele priče. Kao što je Blažo spomenuo u svom govoru prije prvenstva, svaki uspjeh pojedinca zapravo je zajednički rad cijelog team-a (u zagradu napiši kaj ono znači , ja sam zaborabila :)))
Puseki.
Matea"



2. krug ZBL

Polish U17 International 2017

PH za veterane

Fitness Index testiranje

Seniorsko prvenstvo - drugi dio

ARHIVA

Rođendani



  1.3. MARKO MALARIĆ

  4.3. SARA MRĐA

  4.3. PETAR IVANOVIĆ

  5.3. JAKOV LADAVAC

15.3. TESA TOKIĆ

19.3. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

21.3. SHIORI ARAKI PUCKO

24.3. HRVOJE MAVRIČEK

25.3. IRA MARTINUŠ

29.3. ROKO DUBOVEČAK

Humor