Bodensee International- 50 godina

 

LUNA ODRŽALA TRADICIJU

 

Turnir Bodensee International se ove godine održava po 50. put, pa smo nakon jednogodišnje pauze, morali doći da budemo dio  te duge tradicije.

Putni četvrtak  smo začinili danom u Sky parku zbog čega smo krenuli vrlo rano, ali mislim da nikome nije bilo žao.

Svečano objavljujem da su Josip i Vili  prve osobe u klubu koje su se usudile biti lansirane sa Sky Shotom (i čekati u redu sat vremena za to). Josip je dobro podnio, a Viliju je trebalo vremena da mu se duša i tijelo ponovo ujedine.

 

 

Našu klubsku tradiciju da je uvijek netko na pobjedničkom postolju je nastavila Luna Šaban osvojivši 3. mjesto u singlu u15. Da bi došla do toga, pošteno se naigrala - skoro svaki meč na 3 seta. U polufinalu je izgubila dva tijesna gema koji su mogli otići i na njenu stranu da su noge bile malo brže.

 

Blizu polufinala je bio i par Luna /Dora no na žalost izgubile su u četvrfinalu na 3 seta. Pojedinačno je Dora prošla grupu i onda ispala u osmini finala.

Antea je bila druga u grupi (na žalost partnerica za parove joj se razboljela  tako da nije uspjela igrati), Ivor 3., a Vili i Edvin 4.

Ivor i Vili su izgubili u prvom kolu parova 0-2.

Treba naglasiti da se Edvin u singlu poslužio neobičnom taktikom - shvačajući da mu je servis loš, namjerno je gubio poene kako bi pustio protivnika da servira.

Edvin je u paru sa T. Gilom (CH) prošao u drugo kolo.

 

 

Josip i Renata

  

FZ FORZA Slovenia International 2017

Turnir Badmintonček

5. krug ZBL

Yonex Youth International u15

Rođendani
Humor