Shawn Lauvao Authentic Jersey
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/index.php:2) in /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/_init/init.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/index.php:2) in /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/_init/init.php on line 2

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/index.php:2) in /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/_init/init.php on line 3

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/index.php:2) in /var/www/virtual/www.bkmedvedgrad.hr/www/_init/init.php on line 4
FZ FORZA Slovenia International 2017 - BK Medvedgrad

FZ FORZA Slovenia International 2017

Igraći BKM nastupali su na međunarodnom turniru u Medvodama(Slovenija) od 11 do 14.05.
Nastupili su Filip Špoljarec,Josip Uglešic,Igor Čimbur I Dominik Doko od muškaraca,a od žena bile su Katarina Galenić i Maja Pavlinić.

Filip i Josip su u kvalifikacijama pobijedili svoje prve protivnike iz Švedske , odnosno Slovenije, dok je Igor popustio pred jačim predstavnikom Indije u 2 seta.
Par sati nakon prvog meča Špoljarec I Uglešić ušli su u drugi meč u njihovim kvalifikacijskim grupama. Špoljarec je pokazao bolju igru nego u prvom nastupu,ali je ipak izgubio od šveđana Morgan Lidman 21 - 18 u trećem. 

Josip je protiv sebe u drugom kolu imao jedan od inače najperspektivniji mladi njemački reprezentativaca Max Weisskirchen. U prvom setu pokazao je dobru igru I stigao je do 15-16 ali nijemac je pokazao svoju klasu I pobijedio set 21-18. U drugom Josip nije bio blizu svoje najbolje igre I izgubio 21-13.

Pavlinić I Galenić nastupale su i u parovima.  Nas ženski par imao je nezgodan ždrijeb koji im je odredio dankinje Nielsen/Paredes kao protivnice u prvom kolu. Naše djevojke su igrale vrlo dobro I držale su se taktike, ali iskustvo danskih igračica na kraju trećeg seta učinilo je svoje te su dankinje uspele pobijediti 22-20 u trećem. 

Za Maju to je bio kraj turnira jer ona nije uspela da uđe u kvalifikacije singla, dok je pred Katarinom bilo  još par mečeva za odigrati. 
Prva na spisku bila je Sonia Goncalves iz Portugala. Katica je bila u sjajnoj formi I uspjela je smanjiti broj vlastitih grešaka da bi na kraju dobila meč sa 21-16 u završnom setu.  U sljedećem kolu kvalifikacija igrala je protiv mlade, obečajuće igračice  Karlsson. Prvi se set, radi bolova u gležnju, Katarina nije uspela fokusirati i pokazati najbolje sto može, ali zato je u drugom bila odlična I uspjela da ga uzme sa 21 - 14. Treći set bilo je izjednačeno na početku, ali umor i jedna loša sudačka odluka učinili su svoje te je Katarina izgubila 21-13. 

Doko je nastupao u parovima sa Filipom Jagarom. Njihovi protivnici bili su pobjednici iz kvalifikacije, Igor Čimbur I Blagovest Kisyov (njihovi treneri u klubu). Mladi igraći dali su sve od sebe I uspjeli su uzeti jedan set starijim igračima, ali ipak iskustvo I smirenost zrelijeg para doprinjelo je da pobjeda ostane kod Čimbura I Kisyova, koji su i u sljedećem krugu dobili slovenski par Turk/Turk(21-19;21-19) čime su  ušli u četvrtfinale. 
Taj se meč nije odigran zbog ozljede Kisyova u leđima. 

Uglavnom treneri Blagovest I Čimbur zadovoljni su igrom većine svojih igrača ali su I  vidjeli na čemu se mora raditi u budućnosti.
Bodensee International- 50 godina

Turnir Badmintonček

5. krug ZBL

Yonex Youth International u15

Rođendani
Humor