FZ FORZA Slovenia International 2017

Igraći BKM nastupali su na međunarodnom turniru u Medvodama(Slovenija) od 11 do 14.05.
Nastupili su Filip Špoljarec,Josip Uglešic,Igor Čimbur I Dominik Doko od muškaraca,a od žena bile su Katarina Galenić i Maja Pavlinić.

Filip i Josip su u kvalifikacijama pobijedili svoje prve protivnike iz Švedske , odnosno Slovenije, dok je Igor popustio pred jačim predstavnikom Indije u 2 seta.
Par sati nakon prvog meča Špoljarec I Uglešić ušli su u drugi meč u njihovim kvalifikacijskim grupama. Špoljarec je pokazao bolju igru nego u prvom nastupu,ali je ipak izgubio od šveđana Morgan Lidman 21 - 18 u trećem. 

Josip je protiv sebe u drugom kolu imao jedan od inače najperspektivniji mladi njemački reprezentativaca Max Weisskirchen. U prvom setu pokazao je dobru igru I stigao je do 15-16 ali nijemac je pokazao svoju klasu I pobijedio set 21-18. U drugom Josip nije bio blizu svoje najbolje igre I izgubio 21-13.

Pavlinić I Galenić nastupale su i u parovima.  Nas ženski par imao je nezgodan ždrijeb koji im je odredio dankinje Nielsen/Paredes kao protivnice u prvom kolu. Naše djevojke su igrale vrlo dobro I držale su se taktike, ali iskustvo danskih igračica na kraju trećeg seta učinilo je svoje te su dankinje uspele pobijediti 22-20 u trećem. 

Za Maju to je bio kraj turnira jer ona nije uspela da uđe u kvalifikacije singla, dok je pred Katarinom bilo  još par mečeva za odigrati. 
Prva na spisku bila je Sonia Goncalves iz Portugala. Katica je bila u sjajnoj formi I uspjela je smanjiti broj vlastitih grešaka da bi na kraju dobila meč sa 21-16 u završnom setu.  U sljedećem kolu kvalifikacija igrala je protiv mlade, obečajuće igračice  Karlsson. Prvi se set, radi bolova u gležnju, Katarina nije uspela fokusirati i pokazati najbolje sto može, ali zato je u drugom bila odlična I uspjela da ga uzme sa 21 - 14. Treći set bilo je izjednačeno na početku, ali umor i jedna loša sudačka odluka učinili su svoje te je Katarina izgubila 21-13. 

Doko je nastupao u parovima sa Filipom Jagarom. Njihovi protivnici bili su pobjednici iz kvalifikacije, Igor Čimbur I Blagovest Kisyov (njihovi treneri u klubu). Mladi igraći dali su sve od sebe I uspjeli su uzeti jedan set starijim igračima, ali ipak iskustvo I smirenost zrelijeg para doprinjelo je da pobjeda ostane kod Čimbura I Kisyova, koji su i u sljedećem krugu dobili slovenski par Turk/Turk(21-19;21-19) čime su  ušli u četvrtfinale. 
Taj se meč nije odigran zbog ozljede Kisyova u leđima. 

Uglavnom treneri Blagovest I Čimbur zadovoljni su igrom većine svojih igrača ali su I  vidjeli na čemu se mora raditi u budućnosti.




Bodensee International- 50 godina

Turnir Badmintonček

5. krug ZBL

Yonex Youth International u15

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor