Fz Forza Cup-Česky Krumlov

Zadnji turnir za naše u15 igrače prije ljeta je bio ekipni Fz Forza Cup u Češkom Krumlovu. Na put je otišla ekipa u minimalnom sastavu, sa ciljem da se što više naigraju: Luna Šaban, Dora Martinuš, Ivor Zekan, Vid Matanić. Većinu susreta smo igrali tako da Luna i Ivor igraju singlove, iz čega proizlazi da su miks Vid i Dora. 

Turnir je počeo tek u petak popodne, tako da smo nakon doručka išli razgledavati poznati dvorac koji se nalazi na cca samo 300m od dvorane. 

Popodne je počeo turnir, ali ne dobro za nas jer smo poraženi od danskog kluba Roskilde sa 5:0 i slovačkog Prešova sa 4:1.  Najbliže pobjedama je bila Luna, a protiv Prešova nam je miks donio jedinu pobjedu.

U subotu ujutro smo igrali protiv domaćina i pobijedili sa 3:2. U tom meču smo promijenili postavu i pobjede su donijeli Dora u singlu, ženski par i miks Ivor/Luna. Ta pobjeda nam je donijela 3. mjesto u grupi i četvrtfinale protiv 2. iz grupe Szegeda. Taj meč smo očekivano izgubili, bilo je 5:0. Najbliže pobjedi je opet bila Luna, a usprkos porazu bio je to najbolji meč ženskog para te u miksu najbolji Vidov meč (iako se to po rezultatima  ne vidi).


Poraz u četvrtfinalu nam je donio razigravanje 5-8 mjesta protiv selekcije Sachsen. Pobijedili smo sa 4:1 u osnovnom sastavu, a jedino je miksu ponestalo koncentracije kad je susret već bio odlučen.


U subotu navečer je bila organizirana večera i bowling u bowling klubu. Luna je suvereno rušila čunjeve od početka do kraja, Dori je krenulo malo kasnije, a Ivor i Vid su pokazali da bowling definitivno nije njihov sport. Dečki su badmintonsku taktiku da se ne igra u sredinu prenijeli u kuglanu. Kad bi tako crte gađali i na badmintonu, bilo bi odlično :)


U meču za 5. mjesto smo poraženi od češkog kluba Rychnov sa 5:0, što nam je jedina igračka mrlja jer im je 3 od 4 igrača 2005. godište koji su našima održali lekciju iz kretanja po terenu i borbe od početka do kraja susreta.


Na kraju je naravno, bilo proglašenje. Prvo su proglasili najbolje u bowlingu, a među curama je Luna bila prva, (Dora 5.) Svaka ekipa je dobila diplome sa svojom slikom i još neke nagrade. Uglavnom, prekrasan turnir za kojeg se nadam da će nam preći u tradiciju.

Badminton Unlimited 2017

Međunarodno prvenstvo Srbije

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor