3. KRUG HRVATSKO KUPA

Ispričavamo se svima koji ste igrali na velikom kašnjenju izvještaja za zadnjih turnira Hrvatskih kupova. Standardna gužva sa početka sezone nas je ove godine pobijedila.


subota 23.9.


MLAĐI KADETI

Cure su nam bile puno uspješnije u parovima. Vlatka Kopsa je osvojila prvo mjesto u paru sa Jelenom Buchberger koja je kvalitetom par svjetlosnih godina udaljena od svih ostalih vršnjakinja. U finalu su pobijedile sestru Zrinku i Emu Delić. Zrinka i Ema su se odlično borile i zasluženo ušle u finale. U singlu je Vlatka osvojila 6., Ema 8., a Zrinka 10.mjesto.


U muškoj konkurenciji nismo imali predstavnika, ali i to ćemo nadoknaditi prije ili kasnije.


MLAĐI JUNIORI

Najljepši dio ovog dijela turnira je odlična igra para Antea Rendulić/Ira Martinuš protiv para Misir /Janičić u kojem su Antea i Ira jednostavno bile prebrze za protivnice. Mogu reći da je to nijhov najboji parski meč ikada. Ali, turnir nije dobro počeo za njih. Parovi su se igrali u grupi svatko sa svakim i u prvom meču su ih pobijedile Tamara Cvitkušić i Luna Šaban koje su pak tada bile brže. Na kraju su Tamara i Luna bile 3.


U meču za 3. mjesto je ira pobijedila Anteu, a u drugom vječnom derbiju za 5. mjesto je Luna bila bolja od Tamare.


Borna Car do finala nije imao ozbiljnog protivnika. U finalu protiv Vadlje je odlično počeo i glatko dobio 1. gem, te nažalost, stao i ostao "samo" na 2. mjestu.

U paru on i Vadlja također nisu imali ozbiljnog protivnika te su lako osvojili prvo mjesto.


nedjelja 24.9, 


KADETI

Prvo ime među našim kadetima je svakako Luna Šaban, koja je po 3. put, rutinski osvojila 1. mjesto u singlu. U finalu joj se pridružila Iva Sulić , a zajedno su bile i prve u paru. Stella Balenović je osvojila 7.mjesto, a Dora Martinuš koja se ozlijedila u četvrtfinalu je ostala na 8. mjestu.  Dea Hasenoehrl je bila 14. u singlu, a ona i Lana Devčić su  osvojile 3. mjesto u paru.


"Uspavane ljepotice" Vili Sinković, Ivor Zekan i Vid Matanić su se slavno poredali na 9., 12. i 14. mjesto (iako su imali odličan ždrijeb- za puno, puno više), dok Krešimir Petričević i Emil Sinković nisu mogli bolje od 16. i 17. mjesta.

U paru su Ivor i Vid bili 4., a Krešo i Emil 8.



nedjelja 01.10.

JUNIORI

Najugodnije iznenađenje je priredio Edvin Hadžihalilović koji je u polufinalu pobijedio Grubića. Finale protiv Zadravca je također odlično počeo- i stao. Ovo drugo mjesto mu je najveći uspjeh do sada. Antonio Ban je bio 5. On nažalost, nije iskoristio odličan ždrijeb koji ga je mogao dovesti puno više.  U paru su njih dvojica bili 3. Da se u paru ne bi igrao sistem svatko sa svakim, organizatori su u ždrijeb stavili dvojicu poletaraca, pa su tako u prvom kolu maturanti Edvin i Antonio igrali protiv nižih razreda osnovne škole. Bez komentara.


Loše vijesti stižu iz ženske konkurencije. Antea, koja je ovaj put u cijeli singl turnir krenula odlučno, u četvrtfinalu je vratila Iri Martinuš za poraz od prije tjedan dana; također je i u polufinalu igrala odlično. Nažalost, na početku 3. gema se ozljiedila i morala predati sve ostale mečeve.  Lucija Trgovac je igrala prvi turnir nakon dugo vremena. Pokazala je da je u paru za klasu bolja od svih ostalih (pritom mislim i na mušku i žensku konkurenciju), ali u finalu koljeno nije izdržalo, i opet smo na početku. Zbog toga nam je izostao i zanimljiv parski meč Lucija  i Tamara protiv Antee i Ire. Budući da se Antea ozlijedila prije, predala je i parski meč, tako da su Lucija i Tamara dobile parsko finale bez borbe, prije Lucijine ozljede.

Poredak ostalih cura: 5. Ira Martinuš, 7. Luna Šaban, 9. Tamara Cvitkušić, 10. Iva Sulić, 13. Dora Martinuš


POLETARCI

Ovaj put nismo imali predstavnike, ali, kako sam već napisala- nadoknadit ćemo i ovdje.


I dalje primamo fotke navedenih turnira za galeriju.







HK 4. kruga za mlađe kadete i mlađe juniore

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor