4. HK ZA POLETARCE I JUNIORE

poletarci

U ovoj konkurenciji smo imali samo dvije igračice- Stelu Devčić i Anu Bajić. Turnir za njih je počeo napetim parskim mečem kojeg su dobile 26:24 u 3.gemu, nakon što su spasile 18:20. Singlovi su krenuli sa nešto pobjeda i nešto poraza, pa su se obje našle u razigravanju 5-8 mjesta. U tom razigravanju su igrale i međusobno. Meč je bio napet, a pobijedila je Stela 21:18 u 3. gemu. Zato je Stela igrala za 5., a Ana za 7. mjesto. Obje su u tim mečevima poražene, tako da su zauzele 6. i 8. mjesto., što je puno bolje nego na 2. krugu kad su bile 8. i 10. Napredak se vidi, iako je ženska konkurencija poletaraca prilično jaka. U parovima su cure bile 4.


juniori
Od naših igrača nastupili su Lucija Trgovac, Ira  i Dora Martinuš, Tamara Cvitkušić, Luna Šaban, Antonio Ban i Edvin Hadžihalilović.
Lucija je bila uvjerljiva u singlu do finala gdje ju je Ira pošteno pritisnula. Ira je u singlu odigrala odličan turnir te pobijedivši Miu Čerjan u polufinalu pokazala svoj potencijal kada vjeruje u sebe.
Tamara i Luna su odigrale klasičan turnir hrvatskog kupa gdje su se međusobno morale susreti. Ovaj put je bila bolja Luna i na kraju je osvojila 5. mjesto a Tamara 7.  Dora je osvojila 6.mjesto.
Edvin na žalost nije uspio ponoviti rezultat sa prošlog kupa te je osvojio 6.mjesto. Antonio je u prvom kolu izgubio od Vadlje u napeta 3 seta te nakon toga najbolje što je mogao je biti deveti, što je i uspio. Šteta za dečke jer su mogli ostvariti bolje rezultate.
U mixi su svi odigrali u skladu sa svojim mogućnostima. Antonio i Lucija su osvojili 1. mjesto pobjedivši u finalu kombinaciju Grubić/Čerjan. Ira je sa Linom Zadravcem u meču za 3. mjesto pobijedila Lunu i Edvina. Tamara je sa bratom osvojila 6.mjesto.Scottish open Grand Prix

Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i mlađe juniore

Državno prvenstvo za kadete

42nd YONEX Hungarian International 2017

ARHIVA

Rođendani02.04.  LUNA ŠABAN

02.04.  NINA ŠOŠTARIĆ

05.04.  JASNA TADEJ

05.04.  NIKOLINA SARIĆ

11.04.  IVANA MUCKO

13.04.  MIROSLAV VURDELJA

14.04.  BLAGOVEST KISYOV

22.04. SARA ŠULC

23.04.  BORNA BESTIĆ

24.04.  KREŠIMIR PETRIČEVIĆ

Humor