4. HK ZA POLETARCE I JUNIORE

poletarci

U ovoj konkurenciji smo imali samo dvije igračice- Stelu Devčić i Anu Bajić. Turnir za njih je počeo napetim parskim mečem kojeg su dobile 26:24 u 3.gemu, nakon što su spasile 18:20. Singlovi su krenuli sa nešto pobjeda i nešto poraza, pa su se obje našle u razigravanju 5-8 mjesta. U tom razigravanju su igrale i međusobno. Meč je bio napet, a pobijedila je Stela 21:18 u 3. gemu. Zato je Stela igrala za 5., a Ana za 7. mjesto. Obje su u tim mečevima poražene, tako da su zauzele 6. i 8. mjesto., što je puno bolje nego na 2. krugu kad su bile 8. i 10. Napredak se vidi, iako je ženska konkurencija poletaraca prilično jaka. U parovima su cure bile 4.


juniori
Od naših igrača nastupili su Lucija Trgovac, Ira  i Dora Martinuš, Tamara Cvitkušić, Luna Šaban, Antonio Ban i Edvin Hadžihalilović.
Lucija je bila uvjerljiva u singlu do finala gdje ju je Ira pošteno pritisnula. Ira je u singlu odigrala odličan turnir te pobijedivši Miu Čerjan u polufinalu pokazala svoj potencijal kada vjeruje u sebe.
Tamara i Luna su odigrale klasičan turnir hrvatskog kupa gdje su se međusobno morale susreti. Ovaj put je bila bolja Luna i na kraju je osvojila 5. mjesto a Tamara 7.  Dora je osvojila 6.mjesto.
Edvin na žalost nije uspio ponoviti rezultat sa prošlog kupa te je osvojio 6.mjesto. Antonio je u prvom kolu izgubio od Vadlje u napeta 3 seta te nakon toga najbolje što je mogao je biti deveti, što je i uspio. Šteta za dečke jer su mogli ostvariti bolje rezultate.
U mixi su svi odigrali u skladu sa svojim mogućnostima. Antonio i Lucija su osvojili 1. mjesto pobjedivši u finalu kombinaciju Grubić/Čerjan. Ira je sa Linom Zadravcem u meču za 3. mjesto pobijedila Lunu i Edvina. Tamara je sa bratom osvojila 6.mjesto.Scottish open Grand Prix

Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i mlađe juniore

Državno prvenstvo za kadete

42nd YONEX Hungarian International 2017

Rođendani
Humor