Turniri Hrvatskog kupa, 1. krug

Prvi krug kupa 2018.  održao se u subotu i nedjelju u Čakovcu. Nastupili smo sa ukupno 15 igrača, više-manje uspješno


mlađi kadeti

Najuspješnija je bila Vlatka Kopsa koja je osvojila drugo mjesto u singlu sa vidljivim napretkom u igri te prvo mjesto sa Jelenom Buchberger (VG).  Vlatka je uvjerljivo došla do finala u kojem je Jelena još uvijek nedodirljiva iako je Vlatka pružila odličan otpor u drugom gemu.  Ema Delić je bila 6. u singlu i 4. u paru sa Sarom Gičev (Bjelovar).  

Hrvoje Mavriček je osvojio 7.mjestokadeti

Najviše postolja smo očekivano  imali u konkurenciji kadeta. U  finalu Dora nije izdržala pritisak uporne Nike Matovina , dok je u meču za 3. mjesto Stella izdržala pritisak isto tako uporne Jelene Buchberger. Dakle, Dora 2., Stella 3., zajedno prve u parovima. Nera Novosel je bila 8., a Lana Devčić 9. Nera i Lana su zajedno bile 4.

Dečki su također osvojili 2. i 3. mjesto. Prvo je u polufinalu Ivor pobijedio Vida, a zatim u finalu nije uspio pružiti jači otpor Antunoviću. Naprotiv, u meču za 3. mjesto je Vid zaigrao bolje nego u zadnjih par mjeseci i pobijedio Pipunića.

U paru su osvojili 3.mjesto

Sve četiri cure su bile na istoj strani ždrijeba.mlađi juniori

Kao i na državnom prvenstvu, kao i na kupu kadetkinja, sve 4 cure su bile na istoj strani ždrijeba u singlu, što postaje iritantno jer opet igraju mečeve međusobno. Tako je Tamara od 4 meča odigrala i protiv Dore i protiv ire i protiv Lune!

Ira Martinuš je odlično igrala gem i pol u polufinalu protiv Misir i stala. Na kraju 3. mjesto za Iru, 5. za Tamaru, 7. Lunu i 9. za Doru.

U ženskim parovima su Ira i Dora prvo uzvratile paru Misir/Janičić za prošlotjedni poraz na turniru europskog kupa, a finale je bilo i poslastica i triler. Ira i Dora su dobile prvi gem 30:28, zatim su drugi gem dobile Luna i Tamara, a u trećem opet napeto do kraja. Na tom kraju su Luna i Tamara bile svježije i koncentriranije  i zasluženo pobijedile.


U muškoj konkurenciji smo imali samo Vilija na 6. mjestu, što je odlično jer je nastupio ozlijeđen.

Hrvatski kup U11 i U19

Zagrebačka liga - 2.krug

PRVENSTVO HRVATSKE ZA SENIORE

Rođendani
Humor