Hrvatski kup za poletarce i juniore

Na II. krugu hrvatskog kupa za poletarce i juniore održanog ove subote u Čakovcu juniorske boje branili su: Antea, Ira, Antonio i Borna C., dok u konkurenciji poletaraca ovaj put nismo imali predstavnika.

Turnir je započeo mixevima gdje nismo startali baš najbolje.
Borna i Antea su se nažalost u prvom meču porazom od Zlošilo/Guca oprostili od borbe za medalje. Iako odličnom igrom samouvjereno osvajaju prvi set 21:10, pad koncentracije pri kraju drugog seta ih odvodi  u treći gdje nakon početnog vodstva dolazi do velike oscilacije u igri i nažalost gube meč. Na kraju osvajaju 5.mjesto. 
Naš drugi mix Antonio i Ira relativno lako prolaze prvo kolo, ali su u polufinalu zbog pada koncentracije i nekoliko neforsiranih pogrešaka pred kraj oba seta zaustavljeni od kasnije pobjednika turnira Vadlja/Janičić. Na kraju osvajaju broncu pobjedom nad dubrovačkom kombinacijom Zlošilo/Guca.

U pojedinačnoj konkurenciji odličnom igrom najdalje, do finala je došla Ira. U finalu ju je čekala Barbara Janičić. Prvi set Ira dobiva 21:10 dok u slijedeća dva gubi koncentraciju i nikako se nije mogla vratiti u meč te nažalost gubi.
Pauza od skoro mjesec dana bez treninga ostavila je traga na Anteinoj igri. Nakon pobjede u prvom meču osjetila je laganu bol u leđima što je "kumovalo" slabijoj igri u drugom meču gdje nakon epska tri seta ipak pobjeđuje. U klubskom polufinalu pobjeđuje ju Ira. U borbi za treće mjesto nažalost je morala predati meč Mii Čerjan zbog bolova u leđima.

Borna je vrlo dobrom igrom došao do polufinala gdje na kraju oba seta nije bio dovoljo fokusiran i gubi taj meč te u borbi za broncu pobjeđuje Lukšu Zlošila. 
Antonio je zaustavljen u četvrtfinalu od kasnije pobjednika turnira Vadlje. Slijedeća dva meča dobiva lako i na kraju osvaja 5. mjesto. 


P.S. 
Hvala mami Ireni na vožnji cijele ekipeDora


Valamar Junior Open 2018

Badmintonček

Rođendani
Humor