Zagrebačka liga

U četvrtom krugu smo ponovo bili uspješni. Nastupilo je 33 naših igrača od ukupno 61, te smo osvojili 5 od 6 prvih mjesta, 5 od 6 drugih mjesta i 3 od 6 trećih mjesta. 

djevojčice 1-4 razred

Stela Devčić je svojom trećom pobjedom osigurala prvo mjesto.  Ostale curke su se poredale ovako:  4. Ana Bajić, 5. Jelena Karapandža, 6. Dora Kvesić, 7. Lucija Maduna, 10. Ema Kajba, 11. Nika Parlov


dječaci 1-4 razred

Naši dečki su osvojili sva prva tri mjesta. Najbolji je bio  Vito Radovanović koji je u polufinlau iznenadio Frana Farkaša, a u finalu lako pobijedio Jakova Ladavca. Ostali dečki su zauzeli od 5-13.mjesta: 5. Luka Karamatić, 7. Luka Vukosav, 8. Jakov Perše, 9. Matej Šteko, 10. Ivan Gašpar, 11. Matko Matić, 13. Artur Salihović


djevojčice 5-6 razred

Jedina konkurencija u kojoj nismo imali prvo mjesto, ali smo imali ostala dva mjesta na postolju: Nina Duraković na drugom i Anja Belobrajdić na 3. mjestu. Imali smo još Lorenu Mioković na 8. i Mašu Heteši na 9.mjestu.


dječaci 5-6 razred

I tu smo imali prva četiri mjesta: Hrvoje Mavriček je ovaj put uzvratio Ivanu Nimcu, treći je bo Borut Patčev, a četvrti Tin Hristov.


djevojke 7-8 razred

U meču za prvo mjesto je Dea Hasenoehrl pobijedila Neru Novosel.


dječaci 7-8 razred

Ovaj put je Emil Sinković bio bolji od Kreše Petričevića, tako da će zadnji krug odlučivati o pobjedniku. Adam Durmić je bio 5. ,a novi dečki su se poredali od šestog do osmog mjesta: Matija Smrečki, Viktor Furlan i Adam Trnjar.

Friedrichshafen

Hrvatski kup za seniore

2. klupski turnir 2018.

Meran 2018

Prvaci

Rođendani
Humor