ZAGREB YOUTH U15

I ovogodišnji Zagreb Youth Jje okupio prilično jaku konkurenciju. Od naših igrača su nastupili Ivor, Emil, Stella, Dora i Dea.  Najdalje je došao Ivor- do finala parova sa Mađarom Keanom Kigyosem. Imali su i sreće- četvrtfinalni meč su dobili bez borbe zbog ozljede jednog od protivnika. U polufinalu su već bili uigrani i pobijedili lakše nego u prvom meču. Protivnici u finalu, Englezi- prejaki. Šanse za nešto više nisu iskoristile Stella i Dora u grupama u singlu. Uz malo bolju igru mogle su proći grupu i tko zna koliko još dalje.

Stella je nažalost, propustili priliku za polufinale u paru sa Nikom Bedič (Slo). U četvrtfinalu su odlično počele, pa stale u 2. i 3. gemu.

Dea je ostvarilia jednu pobjedu u singlu i miksu sa Emilom, što je odlično jer je imala samo 2 treninga s lopticom.

Emil je poražen u svim mečevima singla iako je pokazao svoju najbolju igru do sada.

Miks Ivor i Dora su također dobro počeli četvrtfinale- i stali. Stgella je igrala miks sa  Y. Hristovim (Bug). Dobro su igrali, ali su prvi protivnici bili prejaki. Šteta što u prvom krugu nisu imali slabije protivnike dok se ne uigraju.


Zaključak:  tek je početak jesenskog dijela sezone, pa ruke i noge često nisu poslušale, tako da vjerujem da će već na idućem turniru svi igrati bolje.


Renata

Austria U17 International

Hrvatski kup za mlađe kadete, kadete

HRVATSKI KUP U17

Zagreb U17 Open 2018

Europski tjedan sporta

Rođendani03.11. STELLA BALENOVIĆ

04.11. MAJA KNEŽEVIĆ

08.11. MAŠA HETEŠI

10.11. RENATA HORVAT VRBNJAK

10.11. MARIJA KARAPANDŽA

14.11. SILVANO CVITKUŠIĆ s

14.11. VLATKA KOPSA

26.11. TAMARA CVITKUŠIĆ

Humor