HRVATSKI KUP U17

Na trećem hrvatskom kupu do 17 godina od naših igrača su nastupili Luna, Tamara, Dora, Ira, Iva, Stella, Vid i Ivor.

Kup nam je opet priuštio mnogo međusobnih okršaja naših igrača.

Tako su u ženskim parovima odma u prvom kolu Luna i Tamara bile bolje od Ire i Dore. Nakon toga su ih u polufinale čekale Iva i Stella gdje su opet slavile Luna i Tamara. Na žalost u finalu su poražene od svojih rivalki Misir/Janičić.

Iva i Stella su u meču za treće mjesto nakon uvjerljivog prvog seta izgubile koncentraciju i mirnoću te na žalost izgubile medalju od Buchberger/Sertić.

Ira i Dora su osvojile najbolje što su mogle nakon što su izgubile u prvom kolu od Lune i Tamare, a to je 5.mjesto.

Ivor i Vid su se dobro snašli u starijoj konkurenciji u parovima. Nakon što su odma izgubili od drugih nositelja, Buchberger/Jurenić, spojili su dva solidna meča te također osvojili 5.mjesto.

U ženskom singlu najdalje su došle Ira i Tamara, do polufinala. Tamo je Ira poražena od Ire Misir, a Tamara od Barbare Janičić. Tako smo opet imali međusoban susret u kojem je slavila Ira i tako osvojila treće mjesto a Tamara četvrto.

Na putu do polufinala Tamara je svladala u drugom kolu Lunu koja je nakon tog izgubljenog meča uvjerljivo pobijedila ostale protivnice te tako osvojila peto mjesto.

Iva je u prvom kolu izgubila od Štrbenac no također zahvaljujući sljedećim upisanim pobjedama uspjela je osvojiti deveto mjesto.

 

Josip

Austria U17 International

Hrvatski kup za mlađe kadete, kadete

ZAGREB YOUTH U15

Zagreb U17 Open 2018

Europski tjedan sporta

Rođendani03.11. STELLA BALENOVIĆ

04.11. MAJA KNEŽEVIĆ

08.11. MAŠA HETEŠI

10.11. RENATA HORVAT VRBNJAK

10.11. MARIJA KARAPANDŽA

14.11. SILVANO CVITKUŠIĆ s

14.11. VLATKA KOPSA

26.11. TAMARA CVITKUŠIĆ

Humor