Hrvatski kup za mlađe kadete, kadete

Mlađi kadeti

Konačno smo dočekali da jedan turnir HK-a ove godine bude u Zagrebu. U konkurenciji mlađih kadeta su nas predstavljali Hrvoje Mavriček, Vlatka Kopsa, Ema Delić i Stela Devčić.  Prema očekivanjima, najuspješnija je bila Vlatka koja je osvojila 1.mjesto u paru sa Jelenom iz Velike Gorice i 3. mjesto u singlu.  U parovima nisu imale ozbiljne protivnice, a u singlu je Vlatka pružila odličan otpor Jeleni u polufnalu dok  si je u meču za 3. mjesto iz dobivenog meča napravila horor iz kojeg se ipak izvukla dobila meč. Stela je kao nagradu za veliki trud kojeg ulaže na treninzima dobila priliku da zaigra i singl. Borila se kao i uvijek i to joj je donijelo 10.mjesto. Ema je igrala samo parove (sa Stelom) i njih dvije su došle do 4.mjesta, a bile su blizu i da budu stepenicu više.

Hrvoje je pokazao svoju najbolju igru do sada i osvojio 5.mjesto u singlu i 4. u paru sa Mihaelom iz Koprivnice.


Kadeti

Nastupili smo u brojnom sastavu, iako su neki zbog raznih razloga  igrali samo parove.  I tu je prema očekivanjima najbolja bila Dora Martinuš koja je uvjerljivo pobijedila i u singlu i u paru sa Stellom Balenović.  Dora je cijeli turnir kontrolirala igru i nije dozvolila protivnicama da ju ugroze.  Finale je bilo klubsko- Dora i Stella su odigrale odličan meč u kojem je trebalo puno raditi za svaki poen. Prije toga, u polufinalu se Stella iščupala spasivši 4-5 protivničinih meč lopti. U finalu se opustila i zaigrala bolje.  U parovima, apsolutna dominacija.

Do brončane medalje u parovima su došle Dea Hasenoehrl/Lana Devčić, a 5. su bile Zrinka Kopsa i Nera Novosel.  Singl je još igrala Lana koja je osvojila 6. mjesto i to joj je bila najbolja singl igra ikada.


U muškoj konkurenciji Vid Matanić je osvojio 4. mjesto, a u paru sa Ivorom Zekanom 2. mjesto. Nakon velike borbe u finalu u kojem su u oba seta vodili; ipak su poraženi sa 2x po 21:19.

Emil Sinković je igrao samo singl i osvojio 12. mjesto. Možda nekome zvuči loše, ali je i Emil dosta napredovao u zadnje vrijeme.


Renata

Austria U17 International

HRVATSKI KUP U17

ZAGREB YOUTH U15

Zagreb U17 Open 2018

Europski tjedan sporta

ARHIVA

Rođendani



  1.3. MARKO MALARIĆ

  4.3. SARA MRĐA

  4.3. PETAR IVANOVIĆ

  5.3. JAKOV LADAVAC

15.3. TESA TOKIĆ

19.3. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

21.3. SHIORI ARAKI PUCKO

24.3. HRVOJE MAVRIČEK

25.3. IRA MARTINUŠ

29.3. ROKO DUBOVEČAK

Humor