Srebrna žogica Lendave

Ove godine smo konačno nastupili u većem broju- sa čak 11 igrača.

Najdalje je otišla IVA SULIĆ, pobjedom u konkurenciji U17, a tome je još dodala polufinale parova sa Dorom Martinuš. Iva je tako ponovo naplatila svoj veliki trud na treninzima. 

Ana Pranić je bila 2. u konkurenciji U11, a treće mjesto  u konkurenciji U15 su osvojili: Dora u singlu  i Emil Sinković u parovima sa Žigom Podgoršekom.

U glavni turnir singla su još ušli i Vid Matanić , Ivor Zekan i Stella Balenović (U15), Hrvoje Mavriček (U13). Do četvrtfinala parova su došli Vid i Ivor, te Stella sa Leom Vybochovom. 

Pored Ane na postolju, u konkurenciji U11 imali smo i još troje igrača koji su došli skupljati svoja prva međunarodna iskustva: Sara Šulc i Vito Radovanović su prošli u glavni turnir dok je Dora Kvesić imala jednu pobjedu i dva poraza.

 

Turnir je bio standardno dobro organiziran, osim činjenice da je organizator iz samo njima poznatog razloga stavio da se nakon mečevima u grupama u singlu, igraju parovi. Posljedica toga je da su poletarci svoje prve mečeve igrali oko podne, a nakon grupe nakon 19h, a parsku konkurenciju nisu imali.

Croatian International

Cipar Junior

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor