Srebrna žogica Lendave

Ove godine smo konačno nastupili u većem broju- sa čak 11 igrača.

Najdalje je otišla IVA SULIĆ, pobjedom u konkurenciji U17, a tome je još dodala polufinale parova sa Dorom Martinuš. Iva je tako ponovo naplatila svoj veliki trud na treninzima. 

Ana Pranić je bila 2. u konkurenciji U11, a treće mjesto  u konkurenciji U15 su osvojili: Dora u singlu  i Emil Sinković u parovima sa Žigom Podgoršekom.

U glavni turnir singla su još ušli i Vid Matanić , Ivor Zekan i Stella Balenović (U15), Hrvoje Mavriček (U13). Do četvrtfinala parova su došli Vid i Ivor, te Stella sa Leom Vybochovom. 

Pored Ane na postolju, u konkurenciji U11 imali smo i još troje igrača koji su došli skupljati svoja prva međunarodna iskustva: Sara Šulc i Vito Radovanović su prošli u glavni turnir dok je Dora Kvesić imala jednu pobjedu i dva poraza.

 

Turnir je bio standardno dobro organiziran, osim činjenice da je organizator iz samo njima poznatog razloga stavio da se nakon mečevima u grupama u singlu, igraju parovi. Posljedica toga je da su poletarci svoje prve mečeve igrali oko podne, a nakon grupe nakon 19h, a parsku konkurenciju nisu imali.

Croatian International

Cipar Junior

Rođendani03.11. STELLA BALENOVIĆ

04.11. MAJA KNEŽEVIĆ

08.11. MAŠA HETEŠI

10.11. RENATA HORVAT VRBNJAK

10.11. MARIJA KARAPANDŽA

14.11. SILVANO CVITKUŠIĆ s

14.11. VLATKA KOPSA

26.11. TAMARA CVITKUŠIĆ

Humor