Inga na postolju u Bugarskoj

Na zadnjem nastupu u Bugarskoj naši igrači vratili su se doma sa dvije brončane medalje u ženskom singlu i u ženskim parovima.

Na međunarodnom turniru u Sofiji (Internarional Future Series) nastupili su Filip Špoljarec, Edvin Hadžihalilović, Katarina Galenić i Inga Sadaić.

 

Katica i Inga su se direktno našle u polufinalu, jer je puno ženskih parova bilo odjavljeno sa turnira,ali tamo su naišle na prve nositeljice iz Austrije, Yong/Hochmeier, te naš par koji nastupa po prvi put zajedno na službenom meču, izgubile su u dva seta. 

Katarina je u mixu u meču za 1/2 finale zajedno sa svojim isto novim partnerom Alex Vlaar (Bugarska), izgubila od Bugara Makarski/Dimova,koji su posle toga glatko osvojili turnir. 

Naša najbolja juniorka Inga Sadaić je u prvom meču imala za protivnicu najbolju Bugarsku juniorku Pavlovu. Meč je bio jako napet i u trećem setu naša ljevoruka igračica gubila je 5-11. Nakon pauze Inga je uspjela se vratiti u meč i strpljivom i hrabrom igrom uspela na kraju zaključiti meč u svoju korist sa 21-18 u trećem setu.

U 1/4 finalu čekala ju je treća nositeljica turnira iz Norveške, Elisa Wiborg. Nakon odlične igre i dobre odluke u ključnim trenucima Inga je osvojila meč sa 21-15,21-17 te osigurala svoje prvo polufinale u karijeri u seniorskoj konkurenciji. Tamo ju je čekala druga nositeljica turnira Rebecca Kuhl iz Švedske. Iako je u tom meču Inga bila skoro na razini svoje najbolje igre, Šveđanka je ipak bila jača i iskusnija, na kraju je bilo 21-13, 21-15.

U muškoj ekipi Filip Špoljarec pokazao je dobru igru u oba svoja  meča. U prvom dobio je Indijca Nikhit Laxman u dva seta, a u drugom, meč koji je trajao skoro sat vremena izgubio je od Caliskar iz Turske.

Edvin je u kvalifikacijama istog turnira igrao protiv mladog Austrijanca Philip Drexler od koga je uzgubio u 2 seta.

HK za poletarce 2019.

[New title]

Maja na regionalnom

Još jedan HK

Hk kadeta

Rođendani03.11. STELLA BALENOVIĆ

04.11. MAJA KNEŽEVIĆ

08.11. MAŠA HETEŠI

10.11. RENATA HORVAT VRBNJAK

10.11. MARIJA KARAPANDŽA

14.11. SILVANO CVITKUŠIĆ s

14.11. VLATKA KOPSA

26.11. TAMARA CVITKUŠIĆ

Humor