Još jedan HK


Odličan nastup nasim medecima na 3.HK za mlađe kadete u Čakovec. 

Iva Sulić sa dva srebra u singlu i mixu,a Luna Šaban zlato u singlu. Naše cure dominirale su igrom na ovom kupu i samim tim se našle u finalu u pojedinačnoj konkurenciji. Iva je odstranila na putu do finala u dva napeta seta našu mlađu nadu Dora Martinuš,a u polufinalu u tri seta je bila bolja od Nike Matovine iz Koprivnice,koja je pre toga pobedila našu Stellu Balenović.

Luna je do finala došla bez velikih poteškoća i u dva gema osvojila sve svoje mečeve -protiv Jelene Bucjberger i Sunčice Sertić. 

 

Ponovo smo imali klubsko finale u ženskoj konkurenciji u kojem su se srele Luna Šaban i Iva Sulić. Luna je bila uvjerljiva i sa 21:14, 21:14 osvojila prvo mjesto. Dora Martinuš igra sve bolje i ovaj put je u četvrtfinalu zaprijetila Ivi.  Dora na kraju peta, Dea Hasenoehrl šesta, a Stella Balenović sedma dok Nera Novosel nije završila turnir.

 

U mješovitim parovima su se svi naši  miksevi našli na istoj strani ždrijeba. Rezultat velike borbe u prvim krugovima je taj da su Ivor i Iva došli do finala, u kojem su izgubili koncentraciju a s njom i prvo mjesto. Gubitka fokusa u ključnim trenucima prouzrokovalo je da naš par osvoji taj HK, iako u polfinalu su pokazali odličnu igru i pobjedili možda jači par iz Velike Gorice –Antunović/Buchberger. Vid i Dora su bili šesti, Emil i Stella sedmi, a Dea i Ivano Kukla (Novska) osmi, a Luna i Ivan Gotesman (Zagreb Maksimir)- deveti.

 

Ivor je zato uspio se revanširati Črepu u u četvrtfinalu singla. Iako ga nikad do sad nije pobjedio naš Ivor pokazao je jako dobru koncentraciju i izborio se u tri jako dinamična i interesantna za publici u dvorani seta. U idućem meču protiv Ivana Gottesmana,koji je započeo samo nakon 15min odmora Ivor nije uspeo da se oporavi nakon iscrpljujučeg maratona prije toga i izgubio je u dva seta.

U meču za treće mjesto protiv Grubića iz BK Međimurja opet se je odvio zanjimljiv badmintonski spektakl , ali faktor snage i jačine je došao do izražaja te u trećem setu je Ivor pokleknuo i izgubio taj meč za mjestu na postolju.U svakom slučaju, puno je podigao svoju igru u odnosu na prošli turnir. Vid Matanić je bio deseti, a Emil Sinković 11.

 

Ostali medeki Dea Hasenhorl, Vid Matanić i Emil Sinković su izgubili u prvom kolu turnira protiv Ivora Zekana i Ivana Kukla. 

Sljedeći nastup našim igračima je idući tjedan na HK do 19.

 

Kod mlađih kadeta

Najuspješnija je ponovo bila Ana Pranić koja je uvjerljivo pobijedila u singlu i uz veliku borbu u miksu sa Vitom Radovanovićem. Vito je u singlu bio drugi. Do svojeg prvog finala je došao odličnom igrom u kojoj nije davao šanse protivnicima. U finalu je od prevelike želje previše griješio.   U miksu su u početku bili sramežljivi, a onda je Ana potegnula a Vito dobro pratio pa su u polufinalu nadoknadili 0:1 i 12:18 i preokrenuli meč u svoju korist. 

Ostali su igrali samo singlove, odlično su igrale Dora Kvesić i Sara Šulc, a za kraj je u međusobnom meču na tri seta Dora pobijedila Saru, pa je Dora bila 7. ,a Sara 8.

Fran Farkaš je osvojio 9. mjesto, tj. imao je samo jedan poraz, a Jelena Karapandža je bila 11.

HK za poletarce 2019.

Maja na regionalnom

Hk kadeta

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor