PH ZA POLETARCE I JUNIORE 2019.

Zadnje natjecanje u 2019 je već tradicionalno državno prvenstvo za poletarce i juniore; u tradicionalnom Čakovcu.

link

 

poletarci

Cure su bile uspješnije. Tea Rebesco je došla do finala u kojem je dala sve od sebe, ali je  Marta Dvornik (Split) puno bolja od ostalih u ovoj konkurenciji. Prije finala Marta je izbacila i naše Maju Pranić u polufinalu i Ivu Belobrajdić u četvrtfinalu. U parovima je Maja igrala parove sa Martom i osvojile su prvo mjesto. Tako je Maja obranila naslov prvakinje u parovima za poletarce kojeg je prošle godine osvojila sa sestrom Anom. :)   Par Iva i Tea su poražene u četvrtfinalu.

 

U muškoj konkurenciji su nastupili Viktor Habuš i Sven Pleše. U singlu su obojica poražena u svojim prvim mečevima, ali su sve nadoknadili u parovima u kojima su osvojili 3.mjesto. Čak su protiv kasnijih pobjednika igrali na 3 gema.

 

juniori

Prema očekivanjima, osvojili smo svih 5 zlatnih medalja. U muškom singlu također očekivano klubsko finale u kojem je Luka Ban rutinski pobijedio Bornu Cara. Mlađi junior Ivor Zekan je odlično igrao i došao do četvrtfinala. 

 Klubsko finale smo imali i  u miksu: Luka Ban i Inga Sadaić su također rutinski pobijedili par Borna Car/Luna Šaban. Drugospomenuti par je ušao u finale nakon što su u polufinalu pobijedili našu  Iru Martinuš i Bornu Vadlja (Međimurje)

U ženskom singlu je Inga Sadaić potvrdila da je najbolja u ovoj konkurenciji. Ira Martinuš je osvojila 3.mjesto, a veliku priliku da se nađu međusobno na drugoj strani u polufinalu su propustile Iva Sulić protiv Barbare Janičić  i Luna Šaban protiv Ire Misir. Obje su imale pobjedu na dlanu, ali se nekako dogodilo da ta pobjeda sklizne iz ruke.

Nastupile su još Tamara Cvitkušić (koja je izgubila od Ire u jednom dugom i teškom meču gdje su obje igrale bod na bod svih pola sata), Stella Balenović i Dora Martinuš.

U ženskom paru Inga je došla do svog trećeg zlata na oproštaju od juniorske karijere; u paru sa Irom. Finale je bilo rutinski odigrano, ali su u polufinalu i najnapetijem meču prvenstva pobijedile Lunu i Tamaru sa 22:20 u 3. gemu. Dakle, treće mjesto su podijelile Luna/Tamara i Dora/Iva.

Muški par su osvojili Borna Car i Borna Vadlja pobijedivši u finalu Luku i Ivora. Dakle, osvojili smo 5 zlatnih medalja, a ovu iz muškog para smo podijelili sa bk Međimurje.

 

ARHIVA

Rođendani



  1.3. MARKO MALARIĆ

  4.3. SARA MRĐA

  4.3. PETAR IVANOVIĆ

  5.3. JAKOV LADAVAC

15.3. TESA TOKIĆ

19.3. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

21.3. SHIORI ARAKI PUCKO

24.3. HRVOJE MAVRIČEK

25.3. IRA MARTINUŠ

29.3. ROKO DUBOVEČAK

Humor