PH za seniore 2020.

I na ovom prvenstvu smo nastavili tradiciju osvajanja najmanje 15 medalja od ukupno 20. Od toga svih 5 zlatnih i svih 5 srebrnih, što znači 5 klubskih finala.

Dvostruki državni prvaci su Matea Čiča i Zvonimir Hoelbling. 

Link na rezultate 

ženski singl

Matea Čiča je obranila naslov prvakinje u singlu, ponovo protiv Maje Pavlinić, ali ovaj put puno lakše nego lani. I bronce su ostale kod nas- Inga Sadaić i Ira Martinuš. 

 

muški singl

Glede na to da je Zvonimir Đurkinjak zbog ozljede nije igrao singl,  priliku je iskoristio Luka Ban koji je ulazak u seniorsku konkurenciju započeo naslovom državnog prvaka finalom protiv Filipa Špoljarca. Zanimljivost je da je Luka, od kad je počeo igrati seniorska prvenstvo, doslovno iz godine u godinu jednu stepenicu više: 2019- finale, 2018-polufinale, 2017- četvrtfinale, 2016-osmina finala, 2015- prvo kolo (tada je imao 13,5 godina)

Još jedna bronca za nas- Josip Uglešić.

 

muški parovi

I ove godine su "El Classico" finalni meč osvojili Igor Čimbur i Zvonimir Hoelbling; protiv Zvonimira Đurkinjaka i Filipa Špoljarca.

 

ženski parovi

Naslov su obranile Katarina Galenić i Maja Pavlinić u klubskom finalu protiv Dore Dragčević i Dore Drvodelić. Dora i Dora su u polufinalu pobijedile Mateu i Ingu 23:21 u 3. gemu u meču koji je trajao skoro sat vremena.

 

mješoviti parovi

Prvaci su Matea i Hoelbling, koji su zapravo sve mečeve odigrali protiv igrača iz našeg kluba. U finalu su pobijedili Čimbura i Maju, a do bronce su došli i Josip/Dora Drvodelić

HK U11, U19

2. krug ZBL

Rođendani03.02. LORENA MIOKOVIĆ

04.02. DAVID JURČEVIĆ

19.02. FRAN ADAMČIĆ

26.02. VID NOVAK

Humor