Bugarska Junior 2020.

Prvi turnir nakon proglašenja karantene zbog pandemije koronavirusa održao se u Pazardzhiku - Bugarska posle skoro 6 mjeseci prekida. 


Naši nestrpljivi predstavnici ja turniru bili su Luna Šaban i Iva Sulić. Nakon pola godine bez ikakvih natjecaljskih nastupa i naporni treninzi preko ljeta cure su pokazale veliki napredak u svoju igru. 
Luna je odigrala sjajan prvi set protiv brončane medalistkinje sa evropskog prvenstva do 17 Joanna Podedworni iz Poljske, a Iva izgubila na tri seta 21-17 u trećem protiv druge nositeljice brončane medalja s Evropskog prvenstva Kaloyana Nalbantova iz Bugarske.


Cure i trener ostali su jako zadovoljni pokazanim napretkom i to im je dalo samopouzdanje i motivaciju za daljni uporni rad u toj nelakoj situaciji gdje se ne zna koji će biti sledeći međunarodni nastup.
Na turniru nije nastupilo ogromni broj igrača ali ti što su došli bili su iz vodećih zemljama u Europi: Danska, Španjolska, Italija, Poljska.


Organizatori - poduzeli su sve neophodne mjere potrebne za sigurno održavanje turnira. Veliki razmak u dvorani, odsustva publike, veliki razmak između mečeva i ne zadržavanje u dvorani. 


Sledeći predviđeni turnir kojem se nadamo da će se održati je Slovenija junior u Mirni, na kojem bismo trebali biti u puno većem broju i na kojem moramo braniti dobre rezultate od prethodne godine.

Trening, trening...ali u Maksimiru

Grčka kamp...2

Treninzi, treninzi

Odluka izbornika juniora

Termini za klupski liječnički pregled su:

Grčka kamp by Luna, Iva, Ana, Luka

Upis novih članova

Rođendani03.07.  LANA SMOKROVIĆ
04.07.  IVA SULIĆ
15.07. FRANJO CRNJAC

Humor