Napokon počela natjecanja!!! 2. HK U15 i 1. HK seniori

Prvi produženi natjecateljski vikend - u ovom nastavku sezone - u kojem  su se odigrali odgođeni turniri Hrvatskog kupa još iz proljeća. 

Dugo smo čekali, ali se isplatilo- bili su to najzanimljiviji turniri Kupa u zadnjih nekoliko godina. Bilo je puno zanimljivih mečeva i …


... i dosta iznenađenja.


KADETI

 Ana je očekivano lako do finala. Iako je dobro igrala u finalu protiv Jelene Buchberger (VG), još uvijek je vidljiva razlika od dvije godine između njih dvije.

Poredak:

2. Ana Pranić

6. Vlatka Kopsa 

7. Dora Kvesić

8. Sara Šulc

 

Hrvoje Mavriček je u polufinalu ispustio dvije meč lopte, i ostao u razigravanju za 3. mjesto u kojem je pobijedio Vita Radovanovića u tri seta.

 

U mješovitim parovima su se tri para međusobno pobjeđivala pa su na kraju Ana i Vito 3., a Hrvoje i Vlatka 4.  Razlika je bila 1 bod.


SENIORI

U muškom singlu u gornjem dijelu ždrijeba su se nažalost našli svi klubski igrači. Najbolji je bio Filip Špoljarec koji je u četvrtfinalu svladao Luku Bana, u polufinalu u napeta tri seta našeg najboljeg igrača Zvonimira Đurkinjaka, te u finalu Filipa Jagara (VG). Đuro je za treće mjesto pobjedio Frana Pipunića (VG), Luka je završio 5., Borna Car je izgubio u osmini finala i zauzeo 9.mjesto, a Dominik Doko 18.

 

Kod seniorki je najbolji rezultat ostvarila Luna Šaban koja je u finalu nažalost izgubila na tri seta od Barbare Janičić (BKD). Do finala je došla pobjedivši klupske suigračice Ivu Sulić i Iru Martinuš.U drugom polufinalu Dora Drvodelić je zaustavljena od Janičić (BKD) te je u borbi  za treće mjesto bila bolja od Ire. Ostale klupske igračice su se poredale ovim redom:

5. Dora Dragčević

6. Iva Sulić

7. Tamara Cvitkušić


Konkurenciju parova Đurkinjak/Čimbur osvojili su bez većih problema. Fićo i Luka su pokazali potpunu dominaciju u borbi za treće mjesto,  a Car/Hadžihalilović su nažalost izgubili u tri napeta seta od kombinacije Jagar/Buchberger (VG) te završili na 9. mjestu. Katarina i Inga su bile najbolje kod seniorki pobjedivši u finalu dvije Dore (Dragčević/Drvodelić). Luna i Iva se ovaj put nisu uspijele popeti na postolje te su se morale zadovoljiti četvrtim mjestom, dok su Tamara i Ira bile 5.





2. HK U11, U19

2. HK U13, U17

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor