Napokon počela natjecanja!!! 2. HK U15 i 1. HK seniori

Prvi produženi natjecateljski vikend - u ovom nastavku sezone - u kojem  su se odigrali odgođeni turniri Hrvatskog kupa još iz proljeća. 

Dugo smo čekali, ali se isplatilo- bili su to najzanimljiviji turniri Kupa u zadnjih nekoliko godina. Bilo je puno zanimljivih mečeva i …


... i dosta iznenađenja.


KADETI

 Ana je očekivano lako do finala. Iako je dobro igrala u finalu protiv Jelene Buchberger (VG), još uvijek je vidljiva razlika od dvije godine između njih dvije.

Poredak:

2. Ana Pranić

6. Vlatka Kopsa 

7. Dora Kvesić

8. Sara Šulc

 

Hrvoje Mavriček je u polufinalu ispustio dvije meč lopte, i ostao u razigravanju za 3. mjesto u kojem je pobijedio Vita Radovanovića u tri seta.

 

U mješovitim parovima su se tri para međusobno pobjeđivala pa su na kraju Ana i Vito 3., a Hrvoje i Vlatka 4.  Razlika je bila 1 bod.


SENIORI

U muškom singlu u gornjem dijelu ždrijeba su se nažalost našli svi klubski igrači. Najbolji je bio Filip Špoljarec koji je u četvrtfinalu svladao Luku Bana, u polufinalu u napeta tri seta našeg najboljeg igrača Zvonimira Đurkinjaka, te u finalu Filipa Jagara (VG). Đuro je za treće mjesto pobjedio Frana Pipunića (VG), Luka je završio 5., Borna Car je izgubio u osmini finala i zauzeo 9.mjesto, a Dominik Doko 18.

 

Kod seniorki je najbolji rezultat ostvarila Luna Šaban koja je u finalu nažalost izgubila na tri seta od Barbare Janičić (BKD). Do finala je došla pobjedivši klupske suigračice Ivu Sulić i Iru Martinuš.U drugom polufinalu Dora Drvodelić je zaustavljena od Janičić (BKD) te je u borbi  za treće mjesto bila bolja od Ire. Ostale klupske igračice su se poredale ovim redom:

5. Dora Dragčević

6. Iva Sulić

7. Tamara Cvitkušić


Konkurenciju parova Đurkinjak/Čimbur osvojili su bez većih problema. Fićo i Luka su pokazali potpunu dominaciju u borbi za treće mjesto,  a Car/Hadžihalilović su nažalost izgubili u tri napeta seta od kombinacije Jagar/Buchberger (VG) te završili na 9. mjestu. Katarina i Inga su bile najbolje kod seniorki pobjedivši u finalu dvije Dore (Dragčević/Drvodelić). Luna i Iva se ovaj put nisu uspijele popeti na postolje te su se morale zadovoljiti četvrtim mjestom, dok su Tamara i Ira bile 5.

2. HK U11, U19

2. HK U13, U17

Rođendani03.07.  LANA SMOKROVIĆ
04.07.  IVA SULIĆ
15.07. FRANJO CRNJAC

Humor