2. HK U11, U19

POLETARCI

Posljedice pandemije se najviše vide u ovoj konkurenciji. Malo prijava kod dječaka i nedovoljno prijava da se održi ženska konkurencija. 
Marko i Tin su ponovo izašli na teren. Tin je osvojio drugo mjesto, a Marko treće. U finalu je Tin pružio dobar otpor Lovri Matovini. I Tin i Marko mogu biti više nego zadovoljni sa svojom igrom.


JUNIORI

Nakon mlađih juniora došao je red i na juniore da odigraju svoj drugi Hrvatski kup za ovu sezonu. Na istoj lokaciji (Sutinska Vrela) samo dan kasnije u 9.30 počeli su mečevi.
U prvom kolu odigrao se jedan domaći "El Classico" - Emil Sinković protiv Luke Pranića. Luka nas je sve iznenadio dobrom igrom te je u 2 seta dobio Emila te je tako prekinuo niz pobjeda od jučer kojih je Emil zapisao na svoj račun. U slijedećoj rundi Luka je izgubio od Ivora usprskos dobroj igri i borbi. Sa tom pobjedom Ivor je ušao u polufinale protiv najboljeg U19 igrača Borne Vadlje (MČ). U vrlo dramatičnom meču Ivor je izgubio na 3 seta nakon 1 seta za njega i dva propuštena meč poena. 
Borna Vadlja (MČ) je u finalu lako pobjedio na 2 seta mladog Roka Pipunića (BK Purger).
Kod cura se također odvijala drama . U svom prvom izlasku na teren Tamara Cvitkušić naišla je na Barbaru Janičić (BK Dubrovnik), koja je prošlogodišnja vice prvakinja u toj kategoriji. Borba je bila krvava. Cure su dale sve od sebe, jer je mečeve  pratio juniorski izbornik Josip Uglešić koji je birao najbolje 3 cure za iduče Europsko juniorsko prvenstvo u Finskoj.
Nakon sat vremena igre Tamara je dobila meč sa 21-19 u trečem setu.
U slijedećoj rundi Tamara je pobjedila Ivu Sulić, te tako ušla u finale gde je nažalost morala predati meč Iri, zbog istegnuča zadnje lože na kraju meča protiv Ive. 
U donjem dijelu ždrijeba Ira Martinuš je bila bolja u 3 seta od mlade Jelene Buchberger (BK Velika Gorica), a u polufinalu pobjedila Lunu. Tako se Ira okitila zlatom, a ostale naše cure Tamara i Luna su osvojile 2. i  3. mjesto. 
Ira je osvojila titulu i u mješovitim parovima sa Bornom Vadljom (MČ) , pobjedivši u finalu Vita Buchbergera i Sunčicu Sertić (BK VG).

2. HK U13, U17

Napokon počela natjecanja!!! 2. HK U15 i 1. HK seniori

Rođendani03.07.  LANA SMOKROVIĆ
04.07.  IVA SULIĆ
15.07. FRANJO CRNJAC

Humor