3. HK U11, U19

Ovaj put se skupilo dovoljno djevojčica u konkurenciji U11, pa smo nastavili onako kako smo i stali u veljači: Tea Rebesco na prvom mjestu, a Maja Pranić na drugom.Turniri u nastavku natjecateljske sezone se samo nižu, pa je tako ponovo došao na red Hrvatski kup poletaraca. 

Tea je cijeli turnir bila odlučna i sigurna u igri. Maja je također bila i odlučna i sigurna...osim u meču protiv Tee.

Dečki su nam također bili dobri, ali ih je ždrijeb spriječio da  obojica ponove postolja. Na kraju je Tin Radovanović bio 3., a Marko Šurina 5., što znači da su obojica imala samo po jedan poraz.


Ekipa juniora u nešto skraćenom sastavu zbog odsudstva Tamare, Lune, Ive, Ire i Dore, što zbog ozljeda, što zbog prenapornog programa turnira ili škole… Ivor, Luka Pranić i Stella bili su odlučni da daju sve od sebe i da se održi tradicija kluba na kupovima sa dobrim rezultatima. Stella je krenula sa odličnom pobjedom u 3 seta nad Sunčicom Sertić (BK VG), ali nažalost nakon toga je izgubila od Anje Matovine (BK Koprivnica)  koja nas je iznenadila dobrom igrom. 
Turnir je osvojila Barbara Janičić (BK Dubrovnik) bez poteškoća u finalu  protiv Matovine (BK Koprivnica). 
Kod dečkiju smo opet imali domaći meč između Luke i Ivora u drugom kolu. Ivor je dobio i tako se plasirao u polufinale protiv Ivana Grubića (MČ). Ivor je bio dovoljno čvrst  i uspio je održati niz pobjeda protiv mladog Grubića, te se tako plasirao u finale gdje ga je čekao Borna Vadlja (MČ). Tri napeta seta, dobra i agresivna igra te po drugi put u dva tjedna Vadlja (MČ) uspjeva izvuči pobjedu na domaćem terenu.

3. HK U15

3. HK U13, U17

2. HK SENIORI

Odluka za Europsko juniorsko prvenstvo

Cyprus Junior 2020.

Bulgarian International 2020.

Humor 5

Rođendani
02.10. ANJA MATASIĆ

03.10. KALI MARTINOVIĆ

03.10. LANA ĆUJIĆ

10.10. KLARA ŽIBRET

11.10. IVOR ZEKAN

12.10. NINA DURAKOVIĆ

18.10. FRANKA PAVLOVIĆ

18.10. MIRAN VRANKOVIĆ

21.10. STAŠA POZNANOVIĆ

21.10. EVA CVITKUŠIĆ

22.10. JOSIP UGLEŠIĆ

30.10. ADAM DURMIĆ

31.10. PETAR KOŠUTIĆ

Humor