3. HK U13, U17

Zlato:

BS U13 Vito Radovanović

BS U17 Ivor Zekan

GD U13 Ana Pranić - Maja Pranić

GD U17 Stella Balenović - Ana Pranić



MLAĐI KADETI

Vito Radovanović je ponovo osvojio prvo mjesto; ovaj put teže nego inače protiv raspoloženog Mirana Vojvodića (ZM). Dugo mu je trebalo da nađe pravu taktiku, a kad ju je našao, problemi su prestali.
U polufinalu je odigran prvi službeni bratski meč između Vite i  Tina, kojeg je naravno, dobio Vito.  U meču za treće mjesto je Tin odigrao još jedan odličan meč protiv Matovine (Koprivnica). Tin je taj meč izgubio, ovaj put na tri seta, ali igra mu je sve bolja iz tjedna u tjedan.
Prvi puta je na kupu nastupio Luka Kvesić i završio na 5. mjestu, a Marko Šurina je bio 7. Luka i Marko su odigrali napet meč u razigravanju, pobijedio je Luka u produžecima 3. gema.

U parovima su Vito i Tin prvi puta igrali zajedno. Odlično su igrali i osvojili 2.mjesto, a malo je nedostajalo i da budu prvi.  Luka i Marko su bili 3.

Cure su se poredale od 2-5.mjesta. Dora Kvesić je bila druga. U polufinalu je pobjedila Saru Šulc u meču koji je trajao 46 minuta, naravno na tri gema. Nakon toga je bio meč na tri gema za treće mjesto između Sare i Jelene Karapandža. Sara je pobjedila i osvojila 3. mjesto.  Iva Belobrajdić je bila peta, a Maja Pranić osma.

U parovima smo imali klubsko finale u kojem su Ana i Maja Pranić bile bolje od Sare i Dore. Iva i Jelena su bile na petom mjestu.


MLAĐI JUNIORI

Došao je red za još jedan Hrvatski Kup, ovaj put mlađi juniori ili U17. Ista dvorana, isto mjesto - Čakovec, ali još strože epidemiološke mjere. Roditelji i gledaoci nisu bili dopušteni, tako da nitko osim trenera i predstavnika klubova nije smio ući. Ali to nije bio razlog da na terenima bude manje uzbudljivo i zanimljivo.
Naša mala Ana Pranić, koja inače igra U13 naišla je u prvom kolu na Jelenu Buchberger iz "BK Velika Gorica" i usprkos razlici u godinama i visini pokazala dobre viještine te joj je u drugom setu došla do 19 poena. Jelena je poslije toga dobila i Stellu Balenović u jako napetom trosetnom sukobu za ulazak u finale. Sa 20-22/21-12/15-21 Jelena je ušla u finale, gdje je dobila u 2 seta Anju Matovinu iz Koprivnice. 

U ženskim parovima Stella i Ana bile su bez konkurencije i nakon 2 pobjede u 2 seta došle su do svojeg prvog zlata u parskoj konkurenciji. 
Kod dečkiju 4 od 5 naših igrača našli su se u donjem dijelu ždrijeba, (ne po prvi put) tako da smo mi treneri bili spremni za još par domaćih derbija. Meč Luka Pranić protiv Emila Sinkovića ovaj put završio je u korist Emila sa 21-18/22-20. U idućem kolu ga je već čekao Ivor koji je prije toga dobio našeg mladog Ivana Nimca. Ovaj put Ivor je bio bolji na terenu i nakon 2 vrlo napeta i dinamična gema osigurao si je mjesto u finalu sa 21-17 i 22-20. Da bi se okitio naslovom prvak 3. Hrvatskog kupa do 17 godina, Ivoru je trebala još jedna pobjeda. U finalu ga je čekao domaći predstavnik Ivan Grubić (MČ) koji je u polfinalu igrao jako dobro i agresivno protiv mladog Pipunića (BK Purger) te ga dobio u 2 seta.
Usprkos lošem početku Ivor se uspio vratiti u igru i bio odlučan da neće dozvoliti protivniku da nametne svoj agresivni, napadački stil i taktiku. Dva uzbudljiva gema sa par izmjena u vodstvu od strane oba igrača, činilo je kraj skroz nepredvidljivim, ali pri kraju meča Ivor je bio stabilniji i hrabriji te uspio zapisati meč na svoj račun (21-18 i 21-19) i prvi osvojen kup za Ivora u toj dobnoj kategoriji. Čestitamo na dobroj igri!
Hard work pays off!
U parovima su naši dečki bili savladani u finalu od Grubić(MČ)/Pipunića(BK Purger) u 2 seta. 
Borut Patčev i Ivan Nimac su osvojili treće mjesto u parovima, a pojedinačno je Ivan bio 8., a Borut 9.

19 medalja...

Zlato:

BS U13 Vito Radovanović

BS U17 Ivor Zekan

GD U13 Ana Pranić – Maja Pranić

GD U17 Stella Balenović – Ana Pranić

 

Srebro:

GS U13 Dora Kvesić

BD U13 Tin Radovanović – Vito Radovanović

BD U17 Emil Sinković – Ivor Zekan

BD U13 Ivan Nimac – Borut Patčev

GD U13 Dora Kvesić – Sara Šulc

 

Bronca:

GS U13 Sara Šulc

GS U17 Stella Balenović

BD U13 Luka Kvesić – Marko Šurina

3. HK U15

2. HK SENIORI

3. HK U11, U19

Odluka za Europsko juniorsko prvenstvo

Cyprus Junior 2020.

Bulgarian International 2020.

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor