4. HK U13, U17

U subotu 7.11. smo bili domaćini Hrvatskog kupa  za mlađe kadete i mlađe juniore.  Na turniru je nastupilo 21 igrač iz našeg kluba i 11 igrača iz ostalih 7 klubova. Ostvarili smo tri pobjede, jedno drugo i četiri treća mjesta


MLAĐI KADETI

U muškom singlu najviše plasiran je bio najmlađi- Tin Radovanović na 4.mjestu, slijede  od 5-9. mjesta: Jakov Ladavac, Sven Pleše, Jakov Perše, Marko Šurina i Viktor Habuš, a Luka Kvesić je bio 11.

U ženskom singlu su na postolju bile Dora Kvesić na 2. i Sara Šulc na 3.mjestu. Sara je lošije počela polufinale protiv Vindiš (BK Flex), a bolje završila usprkos porazu. Dora je odlično počela finale, a loše završila.  Ostale cure su se poredale od 4-8.mjesta: 4. Jelena Karapandža, 5. Iva Belobrajdić, 7. Tea Rebesco, 8. Maja Pranić.

U miksu su prvi bili Vito Radovanović i Sara. U finalu su se malo mučili dok nisu našli pravu taktiku. Nakon dugo godina ponovo imamo bratski miks. Dora i Luka su prvi put igrali zajedno i odmah došli do 3. mjesta.

MLAĐI JUNIORI

2 titule za Ivora!

Na jučerašnjem kupu u Sutinskim Vrelima naši mlađi juniori pokazali su da se trud itekako isplati. Ivor Zekan je osvojio 2 titule u singlu i mixu zajedno sa Stellom Balenović. U pojedinačnoj konkurenciji Ivor je pobjedio Ivana Grubića iz Čakovca po drugi put u zadnja tri tjedna. Emil Sinković je za 3. mjesto izgubio od Roka Pipunića (BK Purger), dok je dobru igru protiv Ivana Grubića (MČ) u prvom kolu pokazao Luka Pranić koji je imao game point u drugom setu, te je na kraju osvojio 6. mjesto.

U finalu miksa Ivor i Stella su bili bolji u dva seta od Emila i Dore Martinuš. U pojedinačnoj konkurenciji Dora je završila na trećem, a Stella na četvrtom mjestu.


7. je bio Borut Patčev koji je pružio dobar otpor favoriziranim igračima, a Vito Radovanović koji je igrao za iskustvo je bio 8. I on se dobro borio protiv 3-4 godine starijih.


Sljedeći nastup naših igrača je idući tjedan na juniorskom kupu u Čakovcu.

4. HK U11, U15, U19

3. HK SENIORI

Rođendani03.07.  LANA SMOKROVIĆ
04.07.  IVA SULIĆ
15.07. FRANJO CRNJAC

Humor