4. HK U13, U17

U subotu 7.11. smo bili domaćini Hrvatskog kupa  za mlađe kadete i mlađe juniore.  Na turniru je nastupilo 21 igrač iz našeg kluba i 11 igrača iz ostalih 7 klubova. Ostvarili smo tri pobjede, jedno drugo i četiri treća mjesta


MLAĐI KADETI

U muškom singlu najviše plasiran je bio najmlađi- Tin Radovanović na 4.mjestu, slijede  od 5-9. mjesta: Jakov Ladavac, Sven Pleše, Jakov Perše, Marko Šurina i Viktor Habuš, a Luka Kvesić je bio 11.

U ženskom singlu su na postolju bile Dora Kvesić na 2. i Sara Šulc na 3.mjestu. Sara je lošije počela polufinale protiv Vindiš (BK Flex), a bolje završila usprkos porazu. Dora je odlično počela finale, a loše završila.  Ostale cure su se poredale od 4-8.mjesta: 4. Jelena Karapandža, 5. Iva Belobrajdić, 7. Tea Rebesco, 8. Maja Pranić.

U miksu su prvi bili Vito Radovanović i Sara. U finalu su se malo mučili dok nisu našli pravu taktiku. Nakon dugo godina ponovo imamo bratski miks. Dora i Luka su prvi put igrali zajedno i odmah došli do 3. mjesta.

MLAĐI JUNIORI

2 titule za Ivora!

Na jučerašnjem kupu u Sutinskim Vrelima naši mlađi juniori pokazali su da se trud itekako isplati. Ivor Zekan je osvojio 2 titule u singlu i mixu zajedno sa Stellom Balenović. U pojedinačnoj konkurenciji Ivor je pobjedio Ivana Grubića iz Čakovca po drugi put u zadnja tri tjedna. Emil Sinković je za 3. mjesto izgubio od Roka Pipunića (BK Purger), dok je dobru igru protiv Ivana Grubića (MČ) u prvom kolu pokazao Luka Pranić koji je imao game point u drugom setu, te je na kraju osvojio 6. mjesto.

U finalu miksa Ivor i Stella su bili bolji u dva seta od Emila i Dore Martinuš. U pojedinačnoj konkurenciji Dora je završila na trećem, a Stella na četvrtom mjestu.


7. je bio Borut Patčev koji je pružio dobar otpor favoriziranim igračima, a Vito Radovanović koji je igrao za iskustvo je bio 8. I on se dobro borio protiv 3-4 godine starijih.


Sljedeći nastup naših igrača je idući tjedan na juniorskom kupu u Čakovcu.

4. HK U11, U15, U19

3. HK SENIORI

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor