3. HK SENIORI

Filipu dvije titule na seniorskom kupu.

Unatoč trenutno ne baš sjajnoj epidemiološkoj situaciji i uz sudjelovanje nešto manje igrača bili smo domaćini 3. Hrvatskog kupa za seniore u dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu. U ovom krugu igrale su se pojedinačne i parske konkurencije. Na turniru je nastupilo 27 igrača iz 8 klubova. 

SENIORI 

U muškom singlu Filip Špoljarec je uvjerljivo došao do finala gdje je bio bolji od  Filipa Jagara (BK VG).  Edvin i Car su se našli u prvom kolu gdje je Car izvukao deblji kraj usprkos Edvinovoj ozljedi (nosa) tijekom meča. Unatoč ozljedi Edžo je stigao do 3. mjesta pobijedivši sve svoje protivnike u maratonskim mečevima.  Iako je Car u daljnjem tijeku turnira pobijedio konkurente morao se zadovoljiti 9. mjestom.

Očekivano, u finalu parova smo gledali klupski „El Clasico“. Odličan meč i pravi praznik za oči priredili su Đuro/Špoljarec protiv Čimbur/Hölbling. U tri gema slavili su Đuro i Fićo. U borbi za treće mjesto par Car/Edvin su izgubili od velikogoričke kombinacije Jagar/Doko.

SENIORKE

U neizvjesnom finalu Dora Drvodelić je nažalost izgubila (21:18,21:19) od Barbare Janičić (BK Dubrovnik). Iva je ostala korak do postolja jer je u borbi za 3. mjesto ovaj put od nje bila bolja mlada Jelena Buchberger (BK VG) koja je u četvrtfinalu iznenadila i Lunu. U klupskom nadigravanju Luna je bila bolja od Ire te u konačnici osvojila 5., a Ira 6. mjesto.

U konkurenciji ženskih parova bilo je svega četiri para tako da se igralo po sistemu svatko sa svakim. Uzeli smo sve tri medalje. Najuspiješnije su bile Dora Drvodelić/ Dora Dragčević koje su ostvarile sve tri pobjede. Jedine koje su im uspijele uzeti gem te pružile odličan otpor su Ira i Tamara koje su ostale stepenicu niže na postolju, dok su Luna i Iva bile treće.

4. HK U11, U15, U19

4. HK U13, U17

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor