3. HK SENIORI

Filipu dvije titule na seniorskom kupu.

Unatoč trenutno ne baš sjajnoj epidemiološkoj situaciji i uz sudjelovanje nešto manje igrača bili smo domaćini 3. Hrvatskog kupa za seniore u dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu. U ovom krugu igrale su se pojedinačne i parske konkurencije. Na turniru je nastupilo 27 igrača iz 8 klubova. 

SENIORI 

U muškom singlu Filip Špoljarec je uvjerljivo došao do finala gdje je bio bolji od  Filipa Jagara (BK VG).  Edvin i Car su se našli u prvom kolu gdje je Car izvukao deblji kraj usprkos Edvinovoj ozljedi (nosa) tijekom meča. Unatoč ozljedi Edžo je stigao do 3. mjesta pobijedivši sve svoje protivnike u maratonskim mečevima.  Iako je Car u daljnjem tijeku turnira pobijedio konkurente morao se zadovoljiti 9. mjestom.

Očekivano, u finalu parova smo gledali klupski „El Clasico“. Odličan meč i pravi praznik za oči priredili su Đuro/Špoljarec protiv Čimbur/Hölbling. U tri gema slavili su Đuro i Fićo. U borbi za treće mjesto par Car/Edvin su izgubili od velikogoričke kombinacije Jagar/Doko.

SENIORKE

U neizvjesnom finalu Dora Drvodelić je nažalost izgubila (21:18,21:19) od Barbare Janičić (BK Dubrovnik). Iva je ostala korak do postolja jer je u borbi za 3. mjesto ovaj put od nje bila bolja mlada Jelena Buchberger (BK VG) koja je u četvrtfinalu iznenadila i Lunu. U klupskom nadigravanju Luna je bila bolja od Ire te u konačnici osvojila 5., a Ira 6. mjesto.

U konkurenciji ženskih parova bilo je svega četiri para tako da se igralo po sistemu svatko sa svakim. Uzeli smo sve tri medalje. Najuspiješnije su bile Dora Drvodelić/ Dora Dragčević koje su ostvarile sve tri pobjede. Jedine koje su im uspijele uzeti gem te pružile odličan otpor su Ira i Tamara koje su ostale stepenicu niže na postolju, dok su Luna i Iva bile treće.

4. HK U11, U15, U19

4. HK U13, U17

Rođendani03.07.  LANA SMOKROVIĆ
04.07.  IVA SULIĆ
15.07. FRANJO CRNJAC

Humor