3. HK SENIORI

Filipu dvije titule na seniorskom kupu.

Unatoč trenutno ne baš sjajnoj epidemiološkoj situaciji i uz sudjelovanje nešto manje igrača bili smo domaćini 3. Hrvatskog kupa za seniore u dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu. U ovom krugu igrale su se pojedinačne i parske konkurencije. Na turniru je nastupilo 27 igrača iz 8 klubova. 

SENIORI 

U muškom singlu Filip Špoljarec je uvjerljivo došao do finala gdje je bio bolji od  Filipa Jagara (BK VG).  Edvin i Car su se našli u prvom kolu gdje je Car izvukao deblji kraj usprkos Edvinovoj ozljedi (nosa) tijekom meča. Unatoč ozljedi Edžo je stigao do 3. mjesta pobijedivši sve svoje protivnike u maratonskim mečevima.  Iako je Car u daljnjem tijeku turnira pobijedio konkurente morao se zadovoljiti 9. mjestom.

Očekivano, u finalu parova smo gledali klupski „El Clasico“. Odličan meč i pravi praznik za oči priredili su Đuro/Špoljarec protiv Čimbur/Hölbling. U tri gema slavili su Đuro i Fićo. U borbi za treće mjesto par Car/Edvin su izgubili od velikogoričke kombinacije Jagar/Doko.

SENIORKE

U neizvjesnom finalu Dora Drvodelić je nažalost izgubila (21:18,21:19) od Barbare Janičić (BK Dubrovnik). Iva je ostala korak do postolja jer je u borbi za 3. mjesto ovaj put od nje bila bolja mlada Jelena Buchberger (BK VG) koja je u četvrtfinalu iznenadila i Lunu. U klupskom nadigravanju Luna je bila bolja od Ire te u konačnici osvojila 5., a Ira 6. mjesto.

U konkurenciji ženskih parova bilo je svega četiri para tako da se igralo po sistemu svatko sa svakim. Uzeli smo sve tri medalje. Najuspiješnije su bile Dora Drvodelić/ Dora Dragčević koje su ostvarile sve tri pobjede. Jedine koje su im uspijele uzeti gem te pružile odličan otpor su Ira i Tamara koje su ostale stepenicu niže na postolju, dok su Luna i Iva bile treće.

4. HK U11, U15, U19

4. HK U13, U17

Rođendani
02.10. ANJA MATASIĆ

03.10. KALI MARTINOVIĆ

03.10. LANA ĆUJIĆ

10.10. KLARA ŽIBRET

11.10. IVOR ZEKAN

12.10. NINA DURAKOVIĆ

18.10. FRANKA PAVLOVIĆ

18.10. MIRAN VRANKOVIĆ

21.10. STAŠA POZNANOVIĆ

21.10. EVA CVITKUŠIĆ

22.10. JOSIP UGLEŠIĆ

30.10. ADAM DURMIĆ

31.10. PETAR KOŠUTIĆ

Humor