4. HK U11, U15, U19


Ovaj vikend su završeni ovosezonski kupovi za podmladak, ostaju nam samo državna prvenstva. 


KADETI (subota)

Nastupili smo sa samo troje igrača, ali uspješno- dva prva i dva druga mjesta. 
U ženskom singlu je Ana Pranić očekivano osvojila prvo mjesto, a Vlatka Kopsa drugo. U međusobnom meču je Vlatka pružila dobar otpor Ani.
U muškom singlu je Hrvoje Mavriček osvojio drugo mjesto, a u miksu su Hrvoje i Vlatka bili uvjerljivo prvi.

POLETARCI I JUNIORI (nedjelja)

U konkurenciji poletaraca imali smo dva predstavnika.
Drugo mjesto je osvojio Marko Šurina, a treće Tin Radovanović. Zajedno su u paru bili 2., nakon što su u meču za prvo mjesto propustili 3 meč lopte.

Kod juniora Ivor Zekan je igrao svoje treće uzastopno finale protiv Ivana Grubića (BK MČ). Za malo mu je izmaknuo hattrick jer je nažalost u neizvjesnom trećem gemu izgubio 19:21. Naš drugi predstavnik Luka Pranić je bio šesti.

U ženskom finalu smo također imali predstavnicu. Iva Sulić je odmjerila snage sa Barbarom Janičić (BK Dubrovnik), kojoj je ipak morala čestitati na pobijedi. Luna Šaban je u polufinalu zaustavljena od pobjednice turnira, ali je zato slavila u meču za 3. mjesto protiv Sunčice Sertić (BK VG). 
Iva i Luna su odlično izvukle sve svoje mečeve, glede na to da su dan prije imale teške mečeve na seniorskom turniru. Stella Balenović nije imala sreće sa ždrijebom te je na kraju bila sedma.

U konkurenciji pet  mikseva igrao se round robin sistem svatko sa svakim te je ova konkurencija donijela najviše uzbuđenja. Ivor i Iva su imali jednaki broj pobjeda i poraza kao i još dva para pa je o poretku odlučivalo nekoliko poena, tako da im je to donijelo 3. mjesto.

3. HK SENIORI

4. HK U13, U17

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor