4. HK U11, U15, U19


Ovaj vikend su završeni ovosezonski kupovi za podmladak, ostaju nam samo državna prvenstva. 


KADETI (subota)

Nastupili smo sa samo troje igrača, ali uspješno- dva prva i dva druga mjesta. 
U ženskom singlu je Ana Pranić očekivano osvojila prvo mjesto, a Vlatka Kopsa drugo. U međusobnom meču je Vlatka pružila dobar otpor Ani.
U muškom singlu je Hrvoje Mavriček osvojio drugo mjesto, a u miksu su Hrvoje i Vlatka bili uvjerljivo prvi.

POLETARCI I JUNIORI (nedjelja)

U konkurenciji poletaraca imali smo dva predstavnika.
Drugo mjesto je osvojio Marko Šurina, a treće Tin Radovanović. Zajedno su u paru bili 2., nakon što su u meču za prvo mjesto propustili 3 meč lopte.

Kod juniora Ivor Zekan je igrao svoje treće uzastopno finale protiv Ivana Grubića (BK MČ). Za malo mu je izmaknuo hattrick jer je nažalost u neizvjesnom trećem gemu izgubio 19:21. Naš drugi predstavnik Luka Pranić je bio šesti.

U ženskom finalu smo također imali predstavnicu. Iva Sulić je odmjerila snage sa Barbarom Janičić (BK Dubrovnik), kojoj je ipak morala čestitati na pobijedi. Luna Šaban je u polufinalu zaustavljena od pobjednice turnira, ali je zato slavila u meču za 3. mjesto protiv Sunčice Sertić (BK VG). 
Iva i Luna su odlično izvukle sve svoje mečeve, glede na to da su dan prije imale teške mečeve na seniorskom turniru. Stella Balenović nije imala sreće sa ždrijebom te je na kraju bila sedma.

U konkurenciji pet  mikseva igrao se round robin sistem svatko sa svakim te je ova konkurencija donijela najviše uzbuđenja. Ivor i Iva su imali jednaki broj pobjeda i poraza kao i još dva para pa je o poretku odlučivalo nekoliko poena, tako da im je to donijelo 3. mjesto.

3. HK SENIORI

4. HK U13, U17

Rođendani
02.10. ANJA MATASIĆ

03.10. KALI MARTINOVIĆ

03.10. LANA ĆUJIĆ

10.10. KLARA ŽIBRET

11.10. IVOR ZEKAN

12.10. NINA DURAKOVIĆ

18.10. FRANKA PAVLOVIĆ

18.10. MIRAN VRANKOVIĆ

21.10. STAŠA POZNANOVIĆ

21.10. EVA CVITKUŠIĆ

22.10. JOSIP UGLEŠIĆ

30.10. ADAM DURMIĆ

31.10. PETAR KOŠUTIĆ

Humor