Hrvatski kup...

Ovog vikenda Čakovec je bio domaćin 1. kruga Hrvatskog kupa za mlađe kadete i mlađe juniore. Igrale su se konkurencije muškog i ženskog singla i parova.

Zbog manjeg broja prijava, konkurencije muškog singla i ženskih parova U-13 te muških i ženskih parova U-17 odograni su po sistemu Round-Robin.

Jedino nije odigrana konkurencija parova mlađih kadeta zbog manjka prijava. U singlu su nastupila četiri igrača, od toga tri naša predstavnika Marko, Tin i Viktor.

Marko je ostvario najbolji plasman. U klupskom ogledu između Marka i Tina uvijek je napeto. U tri neizvjesna seta ovaj put je bolji bio Marko. Također je slavio u meču protiv Viktora nakon što je Viktor uvjerljivo dobio drugi set i tako izjednačio rezultat, no odluka je pala u trećem setu. Jedini poraz doživio je od kasnije pobjednika turnira Lovre Matovine (Koprivnica).

Sa ostvarene dvije pobjede Marko je osvojio srebro.Tin je jedinom pobjedom protiv Vikotra osvojio broncu, a Viki se ovaj put morao zadovoljiti 4. mjestom.                                                                                          Sve pohvale dečkima, igrali su odlično i borbeno.

Kod djevojčica do 13 godina Maja i Tea nakon pobjede u četvrtfinalu izgubile su u polufinalu. Tea protiv prve nositeljice i pobjednice turnira Vindiš (Velika Gorica), dok je Maja nakon dobivenog prvog seta nažalost izgubila od dubrovčanke Konjuh. U međusobnom ogledu za 3. mjesto u napeta tri seta pobjeda je otišla na Majinu stranu. U konkurenciji parova Tea i Maja su osvojile odlično 2. mjesto, ali je malo falilo da budu stepenicu više.

Kod mlađih juniorki, Jelenu ždrijeb nije pomazio jer je u prvom kolu „naletjela“ na prvu nositeljicu i finalisticu turnira te nažalost izgubila. Naša druga igračica Vlatka odličnom igrom i sa ostvarene sve tri pobjede postala je pobjednicom turinira. U paru s Jelenom osvojile su 3. mjesto.

U konkurenciji do 17 godina, Borut je osvojio srebrnu medalju u pojedinačnoj  i u konkurenciji parova s Čanićem iz Bjelovara. Do finala singla došao je dvjema uvjerljivim pobjedama. U finalu je izgubio od Marka Janičića (Dubrovnik). Završnica prvog seta i minimalni poraz dao je naslutiti da bi Borut mogao pripremiti iznenađenje. No ovaj put se morao zadovoljiti srebrom. U odlučujućem meču parova izgubili su u tri seta od duborvačke kombinacije, pobjednika turnira.

Nastup naših osam igrača rezultirao je osvajanjem odličnih osam postolja - 1 zlatne, 4 srebrne i 3 brončane medalje.

Čestitke svima na borbenosti i postignutim rezultatima! 

 

Jasna

Adria Youth Internationa i Adria U17 International

1. HK za seniore

German Ruhr International U15

HK U15

Cipar International

HK U13 i U17

Valamar Junior

ZBL 1

ARHIVA

Rođendani
01.09. DOMAGOJ KOSTOVIĆ

08.09. TIN RADOVANOVIĆ

09.09. KARLA CESTAR

10.09. LARA RAKIĆ

28.09. SARA MEDAKOVIĆ

30.09. MATEA ČIČA   

Humor