German Ruhr International U15

Turnir German Ruhr U15 započeo je u petak 15.10. Prvi dan su igrali samo dečki da bi se izbjeglo preveliko okupljanje igrača u dvorani. Naš Vito Radovanović izgubio je oba meča u svojoj grupi. Prvo od švicarca Chantakesone (21-10/21-10), koji je bio drugi nositelj, a poslje od Njemca Pompe gdje je imao svoje šanse u drugom setu.(21-15/21-18) S tim je završilo njegovo učesće na turniru. U parovima Vito je Igrao sa Španjolcem Rodriguez te su bili zaustavljeni u prvom kolo od švicarskog para Baldegger-Ubieto.


Drugi dan turnira bio je rezerviran za mixeve i za ženski singl. Vito i Ana Pranić dobili su svoj prvi meč protiv Švicaraca Dell'Antone-Dubendorfer, a u drugom meču su bili jako blizu pobjede protiv Njemaca Emmerich-Iffland. U oba seta naši klinci izgubili su sa 21-19 i 21-19 (tako blizu...).
Ana je svoje turnir u singlu započela protiv najjače Njemice Glorie Poluetkov. Od samog početka Ana se je borila da nađe riješenje protiv jakih udaraca njemačke igračice, ali je na kraju izgubila meč sa 21-13, 21-14.
Njen drugi meč isto nije započeo najsjajnije te je izgubila od Talijanke Galimberti sa 21-9, ali u drugom i trećem gemu Ana je skroz promenila igru, stav, te tako i dobila meč sa 21-15, 21-13 u završna dva seta. S tim rezultatom završila je druga u grupi te nije mogla da nastavi dalje u turnir (samo prvi iz grupe ide dalje u razigravanje).


U parovima Ana i njena partnerica Anic Metzger iz Švicarske zaustavljene su u prvom kolu glavnog turnira od treće nositeljice Wulandoko-Zeisig iz Nemačke. Meč je bio napet ali Njemice su ipak uspjele uzeti pobijedu u 3 seta. 

Naše druge medeke Sara Šulc i Dora Kvesić isto nisu uspjele da prođu svoje grupe u singlu. Sara je izgubila oba svoja meča, u dva seta od Francuskinje Seiller i Njemice Boos. 
Dora je u napetom prvom meču propustila da završi igru u svoju korist nakon što je imala jedna dobiven set i 3 meč lopte u drugom setu protiv Njemica Strukmann. U svom drugom nastupu poražena je od gore spomenute Anic Metzger u 2 seta - 21-7, 21-13.


U parovima naše mlade nade izgubile su od trećih nositeljica turnira; Fux-Vegh iz Švicarske - ali nakon sjajne igre u oba seta. Iako je meč završio u korist iskusnijih protivnica naše curke su pokazale svoj potencijal i da imaju puno prostora za rast i napredak. 

Opći dojam trenera sa turnira je da svim našim igračima općenito fale natjecanja, mečevi na državnom nivou protiv raznih protivnika gdje ce moći igrati protiv raznovrsnih stilova igre, te na taj način skupljati iskustva i graditi svoju igru te samopouzdanje.


Anin dojam:
"U četvrtak krenuli smo za Njemačku. U petak krenuo je turnir German Ruhr International U15. U petak su igrali dečki, a u subotu cure i mix. U subotu turnir je započeo sa mixom. Prvi krug smo prošli, a zatim smo izgubili protiv Njemaca. Bilo je napeto, dobro smo igrali. Poslije mixa krenuli su ženski singlovi, igralo se u grupama. Igrala sam protiv Njemice i Talijanke. Izgubila sam od Njemice i pobijedila Talijanku, ali nisam zadovoljna sa svojom igrom te nisam dobro igrala. U nedjelju igrali su se parovi. Igrala sam sa Švicarkom protiv trećih nositeljica. Igrali smo dobro, na tri seta. Dvorana je bila dobra te u njoj treniraju Njemački reprezentativci."

Adria Youth Internationa i Adria U17 International

1. HK za seniore

HK U15

Cipar International

Hrvatski kup...

HK U13 i U17

Valamar Junior

ZBL 1

ARHIVA

Rođendani



  1.3. MARKO MALARIĆ

  4.3. SARA MRĐA

  4.3. PETAR IVANOVIĆ

  5.3. JAKOV LADAVAC

15.3. TESA TOKIĆ

19.3. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

21.3. SHIORI ARAKI PUCKO

24.3. HRVOJE MAVRIČEK

25.3. IRA MARTINUŠ

29.3. ROKO DUBOVEČAK

Humor