1. HK za seniore

U subotu 23.10. bili smo domaćini 1. kruga Hrvatskog kupa za seniore koji se održao u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu. Igrale su se konkurencije singla te muških i ženskih parova. U muškoj konkurenciji odaziv je bio veći, dok je u ženskoj bio nešto skromniji.

U konkurenciji muškog singla nastupilo je 15 igrača, a naša 4 predstavnika su bili: Borna, Luka, Borut i Hrvoje. Najuspješniji je bio Borna, koji je sa tri pobjede došao do finala, gdje je u napeta tri seta od njega bio bolji Jagar iz Velike Gorice. Luka, Borut i Hrvoje su nažalost zabilježili poraze u prvom kolu tako da su izgubili mogućnost borbe za bolji plasman, ali su odigrali dosta rezultatski zanimljivih mečeva. Hrvoje je odigrao odlično i ostvario najbolji plasman, 12. mjesto. Borut je odigrao također dobro iako to njegov plasman u konačnici ne pokazuje. Svi mečevi su mu bili rezultatski granični i malo je falilo da pobjeda ode na njegovu stranu. Ovaj put to je bilo dovoljno samo za 14. mjesto. Luka je dva meča izgubio na tri seta, a treći protiv Doke/V. Gorica, sa tijesnih 22:20 u drugom setu te na kraju bio 15.

U konkurenciji ženskog singla nastupilo je pet igračica te je igrala svaka sa svakom. Naše predstavnice Dora i Stella nisu se uspjele domoći postolja. Dori je malo falilo. Nakon što su tri igračice imale jednaki broj pobjeda i poraza svega nekoliko poena je odlučivalo tako da se Dora morala zadovoljiti 4. mjestom. Najuspješnija je bila Jelena Buchberger iz V. Gorice.

U konkurenciji muških parova iskusni Čimbi i Zvonimir H. su rutinski sa tri pobjede stali na najviše postolje dok je Borna u paru s Meglićem(Zagreb Maksimir) osvojio 5. mjesto. U borbi za 9. mjesto od  Boruta i Hrvoja su bili bolji braća Grubić iz Međimurja.

U konkurenciji  ženskih parova nastupilo je tri para od čega dva naša i par iz V. Gorice. Također su igrale svaka sa svakom. Najuspješnije su bile Maja i Dora D., dok su Stella i Dora M. bile treće.

Adria Youth Internationa i Adria U17 International

German Ruhr International U15

HK U15

Cipar International

Hrvatski kup...

HK U13 i U17

Valamar Junior

ZBL 1

ARHIVA

Rođendani
01.09. DOMAGOJ KOSTOVIĆ

08.09. TIN RADOVANOVIĆ

09.09. KARLA CESTAR

10.09. LARA RAKIĆ

28.09. SARA MEDAKOVIĆ

30.09. MATEA ČIČA   

Humor