1. HK za seniore

U subotu 23.10. bili smo domaćini 1. kruga Hrvatskog kupa za seniore koji se održao u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu. Igrale su se konkurencije singla te muških i ženskih parova. U muškoj konkurenciji odaziv je bio veći, dok je u ženskoj bio nešto skromniji.

U konkurenciji muškog singla nastupilo je 15 igrača, a naša 4 predstavnika su bili: Borna, Luka, Borut i Hrvoje. Najuspješniji je bio Borna, koji je sa tri pobjede došao do finala, gdje je u napeta tri seta od njega bio bolji Jagar iz Velike Gorice. Luka, Borut i Hrvoje su nažalost zabilježili poraze u prvom kolu tako da su izgubili mogućnost borbe za bolji plasman, ali su odigrali dosta rezultatski zanimljivih mečeva. Hrvoje je odigrao odlično i ostvario najbolji plasman, 12. mjesto. Borut je odigrao također dobro iako to njegov plasman u konačnici ne pokazuje. Svi mečevi su mu bili rezultatski granični i malo je falilo da pobjeda ode na njegovu stranu. Ovaj put to je bilo dovoljno samo za 14. mjesto. Luka je dva meča izgubio na tri seta, a treći protiv Doke/V. Gorica, sa tijesnih 22:20 u drugom setu te na kraju bio 15.

U konkurenciji ženskog singla nastupilo je pet igračica te je igrala svaka sa svakom. Naše predstavnice Dora i Stella nisu se uspjele domoći postolja. Dori je malo falilo. Nakon što su tri igračice imale jednaki broj pobjeda i poraza svega nekoliko poena je odlučivalo tako da se Dora morala zadovoljiti 4. mjestom. Najuspješnija je bila Jelena Buchberger iz V. Gorice.

U konkurenciji muških parova iskusni Čimbi i Zvonimir H. su rutinski sa tri pobjede stali na najviše postolje dok je Borna u paru s Meglićem(Zagreb Maksimir) osvojio 5. mjesto. U borbi za 9. mjesto od  Boruta i Hrvoja su bili bolji braća Grubić iz Međimurja.

U konkurenciji  ženskih parova nastupilo je tri para od čega dva naša i par iz V. Gorice. Također su igrale svaka sa svakom. Najuspješnije su bile Maja i Dora D., dok su Stella i Dora M. bile treće.

Adria Youth Internationa i Adria U17 International

German Ruhr International U15

HK U15

Cipar International

Hrvatski kup...

HK U13 i U17

Valamar Junior

ZBL 1

ARHIVA

Rođendani



  1.3. MARKO MALARIĆ

  4.3. SARA MRĐA

  4.3. PETAR IVANOVIĆ

  5.3. JAKOV LADAVAC

15.3. TESA TOKIĆ

19.3. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

21.3. SHIORI ARAKI PUCKO

24.3. HRVOJE MAVRIČEK

25.3. IRA MARTINUŠ

29.3. ROKO DUBOVEČAK

Humor