Adria Youth Internationa i Adria U17 International

Adria Youth International

 

Dva turnira – u jednom izdanju… Turniri u Opatiji okupili su preko 200 igrača iz više od 15 zemalja.

 

Naši medeki nastupali su u svim uzrastima.

Do 11 godina Tin Radovanović se okitio broncom, završivši drugi u svojoj grupi sa dvije pobjede i jednim porazom. U polfinalu Tinček je izgubio od kasnijeg osvajača turnira - Mark Czira iz Mađarske. Tin je isto nastupao i u parovima U13 sa svojim vršnjakom Oliver Liang iz Mađarske. Poletarci su svoj prvi meč izgubili od iskusnijih Mađara koji su dvije godine stariji od njih, ali pružili su im dobar otpor.

 

U kategoriji U15 naša Ana Pranić završila je druga u grupi nakon dvije pobjede: nad Talijnakom Viola Torres i Rumunjkom Palfi, ali uz  jedan poraz od Čehinje Turonove sa 21-19 u trećem setu. Nažalost samo prvi iz grupe je mogao proći dalje u četvrtfinale.

 

Adria U17 International


U parovima U17 Ana je igrala sa Jelenom Buchberger (VG).  Naše mlade nade su izgubile u četvrtfinalu u napetom sukobu protiv prvih nositeljica iz Austrije Dlapa I Rumpel 24-22 u 21-13. Ana, iako je bila najmlađa na terenu, pokazala je zavidne vještine i razumjevanje parske igre, te stajala ravnopravno pored iskusnijih i zrelijih igračica na terenu. Prije tog poraza naš par je dobio Čehinje Turonovu I Mikesovu.

Želimo ovdje čestitati Jeleni koja je osvojila single turnir do 17!!!

 

Na turniru U17 nastupali su Borut, Hrvoje i Roko (Purger), koji iako i dalje igra za svoj klub, od početka godine trenira kod nas.

Borut je u singlu izgubio prvo kolo od Austrijanca Wohrl u dva seta, a Hrvoje stigao je uz pomoću malo sreće, ali i dobre igre do trećeg kola. Hrvoje je dobio službeno Njemca Obermeier, potom Slovenca Kotnik u dva seta, a za ulazak među prvih osam izgubio od Gašpera Trobec iz Slovenije.

U parovima njih dvojica  su izgubili od Mađara Kiss i Nusser u tri gema.

Roca je u svom singlu na žalost odmah u prvom kolu se susreo sa Francuzom Delabrosse od koga je izgubio u dva napeta gema 21-17, 21-18. U paru je igrao sa Markom Janičićem (Dubrovnik), a u četvrtfinalu su poraženi od drugih nositelja iz Italije Dante-Picinin.

1. HK za seniore

German Ruhr International U15

HK U15

Cipar International

Hrvatski kup...

HK U13 i U17

Valamar Junior

ZBL 1

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor