Danska - turniri

Nakon turnira u Njemačkoj (German Ruhr International)gdje su nastupili U15 igrači (Vito, Ana, Sara, Dora), a avionom su nam kasnije u Njemačku doletjeli i Iva i Ivor te nam  se pridružili, našoj maloj karavani - a turneju smo nastavili u Danskoj.

 

Nastupili smo na turniru Denmark Open, koji se igra u svim uzrastnim kategorijama (uključivo i veteranskoj). U svakoj kategoriji  igrač može birati nastup između  nekoliko kvalitetnih nivoa (najčešće su to E, M, A, B, C, D), a u svakom nivou nastupa više od trideset igrača.

 

Luna nas je inače dočekala u Danskoj, gdje je već neko vrijeme, trenira i igra za klub u Skagenu. Ako vam je taj naziv poznat – DA, to je mjesto gde je naš Đuro sada trener!

 

Na turniru:


U najvišem rangu juniorki su nastupile Iva Sulić i Luna Šaban koje su u singlu imale po jednu pobjedu, dok su u parovima poražene u prvom kolu.  U najvišem rangu U15 je nastupila Ana Pranić koja je zabilježila jednu pobjedu u grupi protiv igračice iz Španjolske i poraz protiv igračice iz Francuske koja je kasnije došla do polufinala. 

 

U nižem rangu je Vito Radovanović došao do polufinala singla, Dora Kvesić do četvrtfinala, a Sara Šulc  je imala jednu pobjedu i dva tijesna poraza u grupi. 

Ivor Zekan je imao dvije pobjede i jedan poraz u grupi. Parovi su se igrali u grupama, a tu smo imali i pobjeda i poraza.

 

Inače uz plaćenu prijavninu za juniorske turnire - (a koja je danski visoka ), imate u paketu i nekoliko dodataka - jedna majica i večera...ali i još važnije - imate uključenu ulaznicu na veliki međunarodni turnir „Denmark Open“, koji se u to vrijeme održavao u Odenseu.  Imali smo prilike vidjeti neke velike, poznate, slavne svjetske badmintonske face, što je uvijek vrhunski doživljaj.  

 

U subotu smo nakon turnira parova ubrzali odlazak poput Pepeljuge sa bala jer je od ponoći Hrvatska stavljena na listu zemalja sa visokim rizikom u Njemačkoj; pa da izbjegnemo nepotrebna pitanja … uspjeli smo ući u Njemačku prije ponoći...

 

Ekipa U15 - plus Ivor - plus treneri - vratili su se u Zg, dok su Iva i Luna ostale još u Danskoj na treninzima – do slijedećeg turnira u Litvi, na koji će direktno iz Danske.

 

To be continued…

Slovenija Future Series - Brežice...

2. Hrvatski kup - U13, U17

2. Hrvatski kup - U11, U15, U19

1. Hrvatski kup za veterane

(Prva) liga

1. Hrvatski kup - U11, U19

Litva Junior International

ARHIVA

Rođendani
01.09. DOMAGOJ KOSTOVIĆ

08.09. TIN RADOVANOVIĆ

09.09. KARLA CESTAR

10.09. LARA RAKIĆ

28.09. SARA MEDAKOVIĆ

30.09. MATEA ČIČA   

Humor