Danska - turniri

Nakon turnira u Njemačkoj (German Ruhr International)gdje su nastupili U15 igrači (Vito, Ana, Sara, Dora), a avionom su nam kasnije u Njemačku doletjeli i Iva i Ivor te nam  se pridružili, našoj maloj karavani - a turneju smo nastavili u Danskoj.

 

Nastupili smo na turniru Denmark Open, koji se igra u svim uzrastnim kategorijama (uključivo i veteranskoj). U svakoj kategoriji  igrač može birati nastup između  nekoliko kvalitetnih nivoa (najčešće su to E, M, A, B, C, D), a u svakom nivou nastupa više od trideset igrača.

 

Luna nas je inače dočekala u Danskoj, gdje je već neko vrijeme, trenira i igra za klub u Skagenu. Ako vam je taj naziv poznat – DA, to je mjesto gde je naš Đuro sada trener!

 

Na turniru:


U najvišem rangu juniorki su nastupile Iva Sulić i Luna Šaban koje su u singlu imale po jednu pobjedu, dok su u parovima poražene u prvom kolu.  U najvišem rangu U15 je nastupila Ana Pranić koja je zabilježila jednu pobjedu u grupi protiv igračice iz Španjolske i poraz protiv igračice iz Francuske koja je kasnije došla do polufinala. 

 

U nižem rangu je Vito Radovanović došao do polufinala singla, Dora Kvesić do četvrtfinala, a Sara Šulc  je imala jednu pobjedu i dva tijesna poraza u grupi. 

Ivor Zekan je imao dvije pobjede i jedan poraz u grupi. Parovi su se igrali u grupama, a tu smo imali i pobjeda i poraza.

 

Inače uz plaćenu prijavninu za juniorske turnire - (a koja je danski visoka ), imate u paketu i nekoliko dodataka - jedna majica i večera...ali i još važnije - imate uključenu ulaznicu na veliki međunarodni turnir „Denmark Open“, koji se u to vrijeme održavao u Odenseu.  Imali smo prilike vidjeti neke velike, poznate, slavne svjetske badmintonske face, što je uvijek vrhunski doživljaj.  

 

U subotu smo nakon turnira parova ubrzali odlazak poput Pepeljuge sa bala jer je od ponoći Hrvatska stavljena na listu zemalja sa visokim rizikom u Njemačkoj; pa da izbjegnemo nepotrebna pitanja … uspjeli smo ući u Njemačku prije ponoći...

 

Ekipa U15 - plus Ivor - plus treneri - vratili su se u Zg, dok su Iva i Luna ostale još u Danskoj na treninzima – do slijedećeg turnira u Litvi, na koji će direktno iz Danske.

 

To be continued…

Slovenija Future Series - Brežice...

2. Hrvatski kup - U13, U17

2. Hrvatski kup - U11, U15, U19

1. Hrvatski kup za veterane

(Prva) liga

1. Hrvatski kup - U11, U19

Litva Junior International

ARHIVA

Rođendani

2.6.  ZVONIMIR ĐURKINJAK

2.6.  VINKO VUCELIĆ

7.6.  JELENA ČOVIĆ

10.6.  MARA JAKIĆ

12.6.  ANTONIA MAŠIĆ

15.6.  IRA JURAK

15.6.  TONKO MÜCK

16.6.  VANDA ALFIREVIĆ

19.6.  BORNA CAR

19.6.  ARIJELA HERCEG

19.6.  VIKTORIJA HERCEG

23.6.  IGOR ČIMBUR

24.6.  LUKA BAN

27.6. TARA SINKOVIĆ

Humor