Litva Junior International

Nakon turnira u Danskoj naše najbolje juniorke – Iva i Luna ostale su još tjedan dana na treninzima u Danskoj (zahvaljujemo Đuri na pomoći i gostoprimstvu). A onda slijedeća akcija je bila da direktno iz Danske odlete u Litvu na slijedeći turnir – „RSL Lithuanian Junior, koji se održavao u Druskininikaiu od 3. do 4. studenog 2021.

A iz  Zagreba su im se pridružili Ivor i Roko, te trener Blagovest.

 

Ovaj puta odluka je bila da svi igrači nastupe u svim konkurencijama.

 

U ženskom singlu, Ivu je u četvrtfinalu zaustavila Dankinja Mie Andersson, dok se Luna u svim svojim napetim mečevima od tri seta - probila do finala! U finalu je nažalost bila bolja talijanka Gianna Stiglich, te je Luna zauzela drugo mjesto na turniru! Lunino naporno treniranje i trud vidljiv je postizanjem ovog rezultata te zasluženim zauzimanjem visokog mjesta na međunarodnom turniru. Bravo Luna!

U ženski parovima Luna i Iva ostvarile su odličan rezultat te bez izgubljenog seta osvojile zlatnu medalju!!!

 

Ivor je nakon napetog meča (22-20, 20-22, 18-21) nažalost zaustavljen u osmini finala muškog singla (nakon vodstva od 18:14 u trećem gemu – ali dobro iskustvo za slijedeći puta). Roko je u prvom kolu slavio protiv Domasa Pasysa, a u drugom izgubio od danca Andreasa Jakoba Lindkvsta. Nakon jedne pobjede u muškim parovima, dečki su poraženi od strane najboljeg Litvanskog para, koji je kasnije zauzeo drugo mjesto na turniru. Oba mješovita para bila su poražena u četvrtfinalu.

 

Svi igrači, kao i trener zadovoljni su nastupom na turniru te se nadaju da će uspjeti ostvariti još ovakvih rezultata.

Slovenija Future Series - Brežice...

2. Hrvatski kup - U13, U17

2. Hrvatski kup - U11, U15, U19

1. Hrvatski kup za veterane

(Prva) liga

1. Hrvatski kup - U11, U19

Danska - turniri

ARHIVA

Rođendani
01.09. DOMAGOJ KOSTOVIĆ

08.09. TIN RADOVANOVIĆ

09.09. KARLA CESTAR

10.09. LARA RAKIĆ

28.09. SARA MEDAKOVIĆ

30.09. MATEA ČIČA   

Humor