2. Hrvatski kup - U11, U15, U19

​zlato: 
Vito Radovanović (U15)
Ivor Zekan-Stella Balenović (U19)
srebro:
Luna Šaban (U19) x2 - singl i mix
Sara Šulc (U15)
Vito Radovanović-Dora Kvesić (U15)
Jelena Čović (U11)
bronca:
Dora Kvesić (U15)
Vid Novak (U11)
Iva Sulić (U19) - mix

Natjecanja se brzo redaju jedno za drugim, pa je ovaj vikend ponovo održan turnir Hrvatskog kupa za poletarce i juniore, a s njima i za kadete, mlađe kadete i mlađe juniore i to konačno u Zagrebu.

 

subota 13.11.

 

juniori

Mješoviti par Ivor Zekan-Stella Balenović je ponovio prvo mjesto sa državnog prvenstva. Svi mečevi u toj konkurenciji su bili vrlo tijesni. Drugo mjesto su osvojili   Luna Šaban i Roko Pipunić (Purger), a treće Iva Sulić i Ivan Gotesman (ZM).

 

Luna je odlično igrala i singl i tijesno je poražena od nove seniorske prvakinje Jelene Buchbergre (VG).  Boravak u Danskoj je podigao njenu igru na viši nivo. Ostale naše cure su se poredale od 4-6 mjesta: Iva je bila četvrta, Stella peta, a 13-godišnja Ana Pranić šesta iako je pružila odličan otpor Ivi i Stelli.

 

U muškoj konkurenciji Borut Patčev je bio 5., Luka Pranić 6., a Hrvoje Mavriček 7.

 

 

kadeti

Natjecanje kadeta je prošlo uglavnom u nadmetanju naših igrača protiv bk Dubrovnik.  U tom nadmetanju najbolje je prošao Vito Radovanović koji je bio prvi u singlu. Sara Šulc , te miks Vito i Dora Kvesić su bili drugi, a u singlu je Dora bila treća.  Svoj najbolji rezultat je ostvario Ivan Kosor na četvrtom mjestu singla, a četvrti je bio i miks Jakov Ladavac/Jelena Karapandža.

Ostali dečki su se poredali  od 7.-9. mjesta. Jakov Ladavac je bio sedmi, Jakov Perše osmi, a Viktor Habuš deveti. U miksu su  Viktor i Sara bili šesti, a Ivan i Maja sedmi.

 

 

poletarci

U skoromnoj konkurenciji nastupili su Jelena Čović i Vid Novak. Jelena je osvojila drugo, a Vid treće mjesto, ali više od medalja veseli da su oboje igrali bolje nego prošli vikend.

Slovenija Future Series - Brežice...

2. Hrvatski kup - U13, U17

1. Hrvatski kup za veterane

(Prva) liga

1. Hrvatski kup - U11, U19

Litva Junior International

Danska - turniri

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor