2. Hrvatski kup - U11, U15, U19

​zlato: 
Vito Radovanović (U15)
Ivor Zekan-Stella Balenović (U19)
srebro:
Luna Šaban (U19) x2 - singl i mix
Sara Šulc (U15)
Vito Radovanović-Dora Kvesić (U15)
Jelena Čović (U11)
bronca:
Dora Kvesić (U15)
Vid Novak (U11)
Iva Sulić (U19) - mix

Natjecanja se brzo redaju jedno za drugim, pa je ovaj vikend ponovo održan turnir Hrvatskog kupa za poletarce i juniore, a s njima i za kadete, mlađe kadete i mlađe juniore i to konačno u Zagrebu.

 

subota 13.11.

 

juniori

Mješoviti par Ivor Zekan-Stella Balenović je ponovio prvo mjesto sa državnog prvenstva. Svi mečevi u toj konkurenciji su bili vrlo tijesni. Drugo mjesto su osvojili   Luna Šaban i Roko Pipunić (Purger), a treće Iva Sulić i Ivan Gotesman (ZM).

 

Luna je odlično igrala i singl i tijesno je poražena od nove seniorske prvakinje Jelene Buchbergre (VG).  Boravak u Danskoj je podigao njenu igru na viši nivo. Ostale naše cure su se poredale od 4-6 mjesta: Iva je bila četvrta, Stella peta, a 13-godišnja Ana Pranić šesta iako je pružila odličan otpor Ivi i Stelli.

 

U muškoj konkurenciji Borut Patčev je bio 5., Luka Pranić 6., a Hrvoje Mavriček 7.

 

 

kadeti

Natjecanje kadeta je prošlo uglavnom u nadmetanju naših igrača protiv bk Dubrovnik.  U tom nadmetanju najbolje je prošao Vito Radovanović koji je bio prvi u singlu. Sara Šulc , te miks Vito i Dora Kvesić su bili drugi, a u singlu je Dora bila treća.  Svoj najbolji rezultat je ostvario Ivan Kosor na četvrtom mjestu singla, a četvrti je bio i miks Jakov Ladavac/Jelena Karapandža.

Ostali dečki su se poredali  od 7.-9. mjesta. Jakov Ladavac je bio sedmi, Jakov Perše osmi, a Viktor Habuš deveti. U miksu su  Viktor i Sara bili šesti, a Ivan i Maja sedmi.

 

 

poletarci

U skoromnoj konkurenciji nastupili su Jelena Čović i Vid Novak. Jelena je osvojila drugo, a Vid treće mjesto, ali više od medalja veseli da su oboje igrali bolje nego prošli vikend.

Slovenija Future Series - Brežice...

2. Hrvatski kup - U13, U17

1. Hrvatski kup za veterane

(Prva) liga

1. Hrvatski kup - U11, U19

Litva Junior International

Danska - turniri

ARHIVA

Rođendani
01.09. DOMAGOJ KOSTOVIĆ

08.09. TIN RADOVANOVIĆ

09.09. KARLA CESTAR

10.09. LARA RAKIĆ

28.09. SARA MEDAKOVIĆ

30.09. MATEA ČIČA   

Humor