2. Hrvatski kup - U13, U17

Vlatka Kopsa si je za rođendan poklonila  uvjerljivo prvo mjesto u mješovitom paru sa Borutom Patčevim i drugo mjesto u singlu.

nedjelja 14.11.- Vlatkin rođendan 

 

mlađi juniori

Vlatka Kopsa si je za rođendan poklonila  uvjerljivo prvo mjesto u mješovitom paru sa Borutom Patčevim i drugo mjesto u singlu. Borutu nije bio rođendan, ali je imao isti rezultat- prvo mjesto u miksu i drugo mjesto u singlu. U finalu je odlično igrao u prvom gemu. Prije toga je u polufinalu u još jednom klubskom derbiju pobijedio Hrvoja Mavričeka, koji je na kraju bio 3. Hrvoje je prije toga pobijedio Vitu Radovanovića, koji je na kraju bio 5.

 

U ženskom singlu je Dora Kvesić bila 3. , Sara Šulc 5., a Jelena Karapandža 6. Dora je bila četvrta u miksu sa Franom Čanićem  iz Bjelovara

 

 

mlađi kadeti

Tin Radovanović je ponovio drugo mjesto, a iznenađenje dana je Sven Pleše koji je osvojio treće mjesto. Sven je iznenadio i sebe i Viktora Habuša koji je usprkos odličnoj igri poražen u polufinalu. 

 

Tea Rebesco i Maja Pranić su u napetim mečevima poražene  u polufinalu, zatim su odigrale još jedan dugi i napeti meč međusobno, za treće mjesto. Nakon 45 min igre, Tea je pobijedila i osvojila treće mjesto. 

Velika borba je bila i u mješovitim parovima. Na kraju su Tin i Maja bili drugi, a Viktor i Tea treći.

 

 

Domaća natjecanja se nastavljaju iduće subote kada smo domaćini seniorskog turnira HK-a.

 

Slovenija Future Series - Brežice...

2. Hrvatski kup - U11, U15, U19

1. Hrvatski kup za veterane

(Prva) liga

1. Hrvatski kup - U11, U19

Litva Junior International

Danska - turniri

ARHIVA

Rođendani
01.09. DOMAGOJ KOSTOVIĆ

08.09. TIN RADOVANOVIĆ

09.09. KARLA CESTAR

10.09. LARA RAKIĆ

28.09. SARA MEDAKOVIĆ

30.09. MATEA ČIČA   

Humor