Medovode Youth turnir

zlato - Maja Pranić u parovima (U13)
bronca - Tin i Marko u parovima (U13), Vito u parovima (U15)
Prvi vikend u prosincu su mlađi igrači ponovo prošetali svoje covid putovnice preko granice,  ovaj put samo do Slovenije - Medvoda. 

Najbolje je prošla Maja Pranić (u13) koja je osvojila drugo mjesto. Iako je u finalu poražena od Ranie iz Velike Gorice, odlično je igrala. Njih dvije zajedno su osvojile i prvo mjesto u parovima, bez ozbiljne konkurencije.

Dečkima je bilo teže. Tin Radovanović  je u dohvatio broncu u singlu u11 i  u paru s Markom Šurinom (u13). Tin je igrao singl i u konkurenciji u13. I on i Marko su bili prvi u svojim grupama, ali su kasnije zaustavljeni u četvrtfinalu.

Vito Radovanović (u15) je bio prvi u grupi, a poražen je u četvrtfinalu. U paru sa Dragošem iz Rumunjske je osvojio treće mjesto.
Sara Šulc i Dora Kvesić su ostvarile jednu pobjedu i dva poraza u grupi. U parovima su igrale dobro, ali ipak nisu uspjele uhvatiti postolje.

Borut Patčev i Hrvoje Mavriček su nastupili u najstarijoj i najjačoj konkurenciji U17. Prikazali su solidnu igru i skupili iskustva za daljnji napredak i slijedeće turnire.


slike na Instagramu...

3. HK za seniore i veterane

3. Hrvatski kup za podmladak

Mexico Int.

ARHIVA

Rođendani



  1.3. MARKO MALARIĆ

  4.3. SARA MRĐA

  4.3. PETAR IVANOVIĆ

  5.3. JAKOV LADAVAC

15.3. TESA TOKIĆ

19.3. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

21.3. SHIORI ARAKI PUCKO

24.3. HRVOJE MAVRIČEK

25.3. IRA MARTINUŠ

29.3. ROKO DUBOVEČAK

Humor