Mexico Int.

Bronca u parovima za Luku i Filipa!!!!

Ovog tjedna nastupili smo na međunarodnom turniru u Guadalajari, Meksiko. U Guadalajaru smo trebali stići u ponedjeljak u ponoć, ali zbog kašnjenja u polasku iz Houstona, stigli smo u tri ujutro. U utorak ujutro smo saznali da moramo biti u samoizolaciji dok ne napravimo PCR test, a u srijedu ujutro smo saznali da igramo u četvrtak, a ne u petak kako je bilo predviđeno. Nastup smo započeli u četvrtak ujutro sa singlovima. Luka je izgubio u prvom kolu od Talijana Totia rezultatom 21:17, 21:15. Filip je u prvom kolu savladao Amerikanca Fajarda 21:14, 21:16. U drugom kolu Filip je zaustavljen od 2.nositelja, Ukrajinca Bosniuka – a kasnijeg osvajača turnira, 21:15, 21:17.

U parovima smo bili 2.nositelji. Prvo kolo smo bili slobodni, a drugo pobjedili kombinaciju Bonkowsky/Menzel rezultatom 21:10, 21:14. U četvrtfinalu smo igrali protiv kanadskog para Jia/Li. Nakon lošijeg otvaranja meča, odigrali smo jedan od svojih najboljih mečeva parova i plasirali se u polufinale rezultatom 17:21, 21:12, 21:15. U subotu smo igrali polufinale protiv Talijana Caponio/Toti. Nakon dobre igre i dva neizvjesna gema ipak smo na žalost izgubili u tijesnim rezultatom - 21:19, 21:18.  Na kraju oba gema nedostajalo je malo sreće i mirnoće, što je na kraju odlučilo pobjednika. Žao nam je što se nismo uspjeli plasirati u finale jer znamo da smo bili jako blizu, ali ipak smo sretni i zadovoljni pokazanom igrom i osvojenom brončanom medaljom.

Nakon što smo izgubili polufinale, imali smo malo vremena za razgledavanje Guadalajare. Čudno je biti u adventskom okruženju u kratkim hlačama i na skoro 30 stupnjeva. Na sreću bili smo smješteni u samom centru grada koji je jako lijep i ima puno znamenitosti. Sljedeći tjedan započinjemo nastup na zadnjem turniru ove godine koji ce se održati u El Salvadoru.

3. HK za seniore i veterane

3. Hrvatski kup za podmladak

Medovode Youth turnir

ARHIVA

Rođendani  4.9. TENA PAVLOVIĆ

  8.9. TIN RADOVANOVIĆ

  9.9. KARLA CESTAR

21.9. KAJA KVRGIĆ RUS

30.9. MATEA ČIČA 

Humor