Mexico Int.

Bronca u parovima za Luku i Filipa!!!!

Ovog tjedna nastupili smo na međunarodnom turniru u Guadalajari, Meksiko. U Guadalajaru smo trebali stići u ponedjeljak u ponoć, ali zbog kašnjenja u polasku iz Houstona, stigli smo u tri ujutro. U utorak ujutro smo saznali da moramo biti u samoizolaciji dok ne napravimo PCR test, a u srijedu ujutro smo saznali da igramo u četvrtak, a ne u petak kako je bilo predviđeno. Nastup smo započeli u četvrtak ujutro sa singlovima. Luka je izgubio u prvom kolu od Talijana Totia rezultatom 21:17, 21:15. Filip je u prvom kolu savladao Amerikanca Fajarda 21:14, 21:16. U drugom kolu Filip je zaustavljen od 2.nositelja, Ukrajinca Bosniuka – a kasnijeg osvajača turnira, 21:15, 21:17.

U parovima smo bili 2.nositelji. Prvo kolo smo bili slobodni, a drugo pobjedili kombinaciju Bonkowsky/Menzel rezultatom 21:10, 21:14. U četvrtfinalu smo igrali protiv kanadskog para Jia/Li. Nakon lošijeg otvaranja meča, odigrali smo jedan od svojih najboljih mečeva parova i plasirali se u polufinale rezultatom 17:21, 21:12, 21:15. U subotu smo igrali polufinale protiv Talijana Caponio/Toti. Nakon dobre igre i dva neizvjesna gema ipak smo na žalost izgubili u tijesnim rezultatom - 21:19, 21:18.  Na kraju oba gema nedostajalo je malo sreće i mirnoće, što je na kraju odlučilo pobjednika. Žao nam je što se nismo uspjeli plasirati u finale jer znamo da smo bili jako blizu, ali ipak smo sretni i zadovoljni pokazanom igrom i osvojenom brončanom medaljom.

Nakon što smo izgubili polufinale, imali smo malo vremena za razgledavanje Guadalajare. Čudno je biti u adventskom okruženju u kratkim hlačama i na skoro 30 stupnjeva. Na sreću bili smo smješteni u samom centru grada koji je jako lijep i ima puno znamenitosti. Sljedeći tjedan započinjemo nastup na zadnjem turniru ove godine koji ce se održati u El Salvadoru.

3. HK za seniore i veterane

3. Hrvatski kup za podmladak

Medovode Youth turnir

ARHIVA

Rođendani



  1.3. MARKO MALARIĆ

  4.3. SARA MRĐA

  4.3. PETAR IVANOVIĆ

  5.3. JAKOV LADAVAC

15.3. TESA TOKIĆ

19.3. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

21.3. SHIORI ARAKI PUCKO

24.3. HRVOJE MAVRIČEK

25.3. IRA MARTINUŠ

29.3. ROKO DUBOVEČAK

Humor