3. Hrvatski kup za podmladak

​zlato: 
Tin Radovanović (U11)
Jelena Čović (U11)
Viktor Habuš - Lovro Matovina (Koprivnica) (U13)
Ivor Zekan-Roko Pipunić (Purger) (U19)
srebro:
Ivor Zekan (U19)
Tin Radovanović-Vito Radovanović (U15)
Vito Radovanović (U15)
Tin Radovanović (U13)
Maja Pranić (U13)
Pranić-Rebesco (U13)
Tin Radovanović - Marko Šurina (U13)
Hrvoje Mavriček - Borut Patčev (U17) 
bronca:
Šulc Sara (U15)
Kvesić - Šulc (U15)
Viktor Habuš (U13)
Tea Rebesco (U13)
Borut Patčev (U17)

Za vikend smo se okupili u Čakovcu na zadnjem podmladačkom krugu Hrvatskog kupa za 2021.

subota 11.12.
 Poletarci su nas razveselili sa dvostrukom pobjedom.  Tin Radovanović se bez ozbiljne konkurencije  prošetao do prvog mjesta. Jelena Čović je po prvi puta stala na najvišu stepenicu postolja, a za to je prolila puno znoja. Bravo Jelena!

Prvo mjesto smo imali i u juniorskom paru- Ivor Zekan u paru s Rokom iz Purgera, a eksperimentiranje na treningu dan ranije ga je koštalo i prvog mjesta u singlu.
Hrvoje Mavriček je bio 6., a Luka Pranić 8. U paru su Luka i Hrvoje bili 4.

Kod kadeta dva druga mjesta je osvojio Vito Radovanović. U finalu singla je u oba gema dobro počeo, a loše završio.  U finalu parova su Vito i Tin igrali odlično, ali budući da Tin ima samo deset godina, nije  moglo bolje protiv dva 14-godišnjaka s druge strane mreže.
Ivan Kosor je ponovio 4.mjesto, Jakov Perše je osvojio 10. ,a Jakov Ladavac 11.mjesto. U paru su Ivan i Jakov L. bili 5.

Kod cura je u meču za 3.mjesto Sara Šulc pobijedila Doru Kvesić i to je prva Sarina pobjeda u službenom meču nad Dorom, a međusobno igraju na skorom svakom domaćem turniru.
U paru su bile 3.
Jelena Karapandža je bila 6., a Maja Pranić 11. Njih dvije zajedno su u paru bile 4. U meču za 3. mjesto su pružile dobar otpor Sari i Dori.


nedjelja 12.12.

Nastavili smo kontinuitet dobrih rezultata. 
Kod mlađih kadeta je Tin Radovanović nastavio žetvu medalja-  bio je drugi u singlu i drugi u paru s Markom Šurinom i time je naš najuspješniji igrač ovog vikenda sa jednim zlatom i tri srebra.
Viktor je bio prvi u paru s  Lovrom Matovinom (Koprivnica), a Marko je bio četvrti u paru. Svi mečevi polufinala, finala i za treće mjesto su bili vrlo napeti.

Kod djevojčica smo vidjeli reprizu prošlonedjeljnog finala u Sloveniji. I ovaj put je Maja Pranić došla do finala u kojem je izgubila od favorizirane Ranie Vindiš (VG).  I ovaj put se Maja hrabro borila, ali je protivnica ipak prejaka. Prije toga smo vidjeli klasični klubski derbi Maje i Tee Rebesco kojeg je Maja dobila sa 22:20 u 3. gemu u meču koji je trajao 1h.

U paru su Maja i Tea bile druge.

Kod mlađih juniora smo vidjeli odličan prvi set koji je Borut Patčev dobio protiv kasnijeg pobjednika Roka Pipunića (Purger) i odličan prvi set para Borut i Hrvoje Mavriček protiv para Pipunić/Janičić. I tu su obojica stala sa dobrom igraom.  Zato se razigrao Vito Radovanović koji je u četvrtfinalu pobijedio Hrvoja, u polufinalu dobro igrao protiv Janičića, a u meču za treće mjesto ugrozio Boruta (21:18 u 3.gemu). I u paru je bio četvrti sa Ivanom Šamijom (Flex). Tako da je Vito, koji je danas igrao najbolje od svih naših igrača, jedini ostao bez medalje, sa dva četvrta mjesta. I to je sport!

3. HK za seniore i veterane

Mexico Int.

Medovode Youth turnir

ARHIVA

Rođendani



  1.3. MARKO MALARIĆ

  4.3. SARA MRĐA

  4.3. PETAR IVANOVIĆ

  5.3. JAKOV LADAVAC

15.3. TESA TOKIĆ

19.3. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

21.3. SHIORI ARAKI PUCKO

24.3. HRVOJE MAVRIČEK

25.3. IRA MARTINUŠ

29.3. ROKO DUBOVEČAK

Humor