3. HK za seniore i veterane

18.12 u Čakovcu održao se je zadnji kup za seniore i veterane za 2021 godinu.

 

Naš klub nastupao je sa mlađom ekipom, za koju je plan da se uigrava što više na domaćim turnirima, ne bi li stekla iskustvo i nivo svojih stariji suigrača poput Zvonimira Đurkinjaka, Igora Čimbura, Staše Poznanović, Zvone Hoelblinga, Matee Čiče, Josipa Uglešića, Špoljarca, Bana… te još puno, puno njih koji su proizašli iz našeg kluba.

 

Najbolji rezultat ostvario je Ivor Zekan koji je ušao u svoje prvo finale u seniorskoj konkurenciji. Ivor je u finalu izgubio od Filipa Jagara u dva seta, a do finala odigrao dva meča na tri gema , gdje je konačan rezultat na TS-u ovisio koliko su se igrači uspjeli sjetiti koliko je koji gem bio!!.

 

U parovima Ivor i Edvin osvojili su 4. mjesto, napet meč za ulaz u polufinale-protiv drugih nositelja (Pipunić-Pipunić, bk Purger), u polufinalu bolji budući pobjednici turnira, a za treće mjesto napeta borba i bolji uigrani par iz Međimurja (Grubić-Vadlja-bk Međimurje).

 

U ženskoj konkurenciji Stella Balenović izgubila je u bitci za mjesto na postolju od naše bivše igračice Dore Dragčević, u dva napeta gema. Protiv Barbare Janičić (bk Dubrovnik) i protiv Dragčević (bk VG), veseli nivo igre u prvom gemu, koja su oba bila do 19 poena…završila je turnir na 4. mjestu.

 

U parovima sa svojom mlađom partnericom Anom Pranić bile su druge. Naše cure izgubile su od Dore Dragčević i Lucije Buchberger (bk VG) u dva jako dinamična i bliska po rezultatu seta. Iako Ana ima samo 13, a Stella 17 godina borba je bila izjednačena i samo je tu iskustvo i zrelost prevagnula da bi cure iz Velike Gorice dobile taj dvoboj.

 

U pojedinačnoj konkurenciji kod cura seniorska prvakinja Jelena Buchberger  (bk VG) osvojila je turnir, a u finalu dobila Barbaru Janičić (bk Dubrovnik) 22-20 u završnom setu. Ana Pranić je upravo od Jelene i bila zaustavljena. Meč je bio dobar, s obzirom na razliku u godinama i iskustvo, Ana je pokazala dobru igru i napredak.

 

Ostatak mlade ekipe koja je bila na turniru su Hrvoje Mavriček, Borut Patčev te Luka Pranić, koji strpljivo skupljaju iskustvo igrajući na ovakvim turnirima i sa starijima od sebe.

 

U veteranskoj konkurenciji ponosni smo na naše pretstavnike Miroslav Vurdelju i Ninu Kovačić. Nina je osvojila prvo mjestu u ženskim parovima 35+ u paru sa Majom Žubrinić (bk Flex), a u mixu 45+ njih dvoje ostali su na četvrtom mjestu.

 

Pred nama su sad zimske pripreme, te razni kampovi po dalekim zemljama koje se nadamo da ćemo uspeti izvesti obzirom na situaciju sa COVID pandemijom. Ali usprskos svemu, kao i do sad, mi ćemo nastojati biti aktivni, profesionalni i držati se na okupu, jer samo tako smo jaki!

 

Hvala vama što ste uz nas!

 

Vaš BKM vam želi sretan Božić i sretne Novogodišnje praznike!

 

Blažo

3. Hrvatski kup za podmladak

Mexico Int.

Medovode Youth turnir

ARHIVA

Rođendani



  1.3. MARKO MALARIĆ

  4.3. SARA MRĐA

  4.3. PETAR IVANOVIĆ

  5.3. JAKOV LADAVAC

15.3. TESA TOKIĆ

19.3. EDVIN HADŽIHALILOVIĆ

21.3. SHIORI ARAKI PUCKO

24.3. HRVOJE MAVRIČEK

25.3. IRA MARTINUŠ

29.3. ROKO DUBOVEČAK

Humor