1. regionalni kup - bjelovar

Najuspiješnija je bila Lorena, koja nije izgubila niti jedan meč na turniru te se okitila sa dva zlata, pojedinačno i u paru sa Mašom ...

I. krug Regionalnokg kupa koji se održao u subotu 30.4. u Bjelovaru okupio je čak 93 igrača iz 6 klubova. Igrale su se konkurencije U-11, U-13, U-15, dok su U-17 i U-19 bile objedinjene i to M, Ž, MM i ŽŽ.


Nakon dugo vremena bilo je lijepo ponovo vidjeti toliko igrača na jednom mjestu i pravu natjecateljsku atmosferu. Organizatori su se stvarno potrudili i kao pravi domaćini za dobrodošlicu sve sudionike počastili kolačima i grickalicama.


Zbog velikog broja igrača i prijava na licu mjesta turnir je počeo nešto kasnije. Kako bi turnir završio u predviđenom vremenu zbog velikog broja prijava u pojedinim konkurencijama došlo je do promjena u sistemu natjecanja tako da su iz grupe u daljnju fazu natjecanja išli samo prvoplasirani dok su ostali svoje natjecanje završili u grupnoj fazi.


Medeke je predstavljalo njih 12: Lorena Mioković, Maša Heteši, Klara Žibret, Lucija Burić, Areta Hadžihalilović, Ira Jurak,Tara Sinković, Jelena Čović, Ivan Kosor, Ian Jurak, Domagoj Kostović i Juraj Zečić.


Najuspiješnija je bila Lorena, koja nije izgubila niti jedan meč na turniru te se okitila sa dva zlata, pojedinačno i u paru sa Mašom, dok je Maša kao prvoplasirana u grupi zaustavljena u četvrtfinalu od finalistice Lee Čale iz Bjelovara. Do polufinala singla su došle Klara i Lucija, ali su ovaj put morale stisnuti ruku i čestitati boljim protivnicama. U njihovom međusobnom ogledu za 3. mjesto uspješnija je bila Klara. Zajedno, u paru su bile brončane. Aretu ždrijeb nije pomazio dodjelivši joj u grupu dvije ponajbolje igračice na turniru, kasnije prvo i drugo plasirane tako da su joj već u startu šanse za prolazak grupe bile minimalizirane. U konkurenciji do 15 godina Tara je uspijela proći grupu te je zaustavljena u četvrfinalu dok je Ira svoj nastup zavšila u grupnoj fazi. Naša najmlađa predstavnica Jelena (U-13) nakon prvog mjesta u grupi zaustavljena je u polufinalu. Do bronce je došla u napetom i uzbudljivom meču gdje je odličnom igrom nakon izgubljenog prvog seta preokrenula rezultat protiv domaće igračice Nike Sabolović.


U muškoj konkurenciji najuspiješniji je bio Ivan koji je odigrao odličan turnir te zasluženo stao na najviše postolje u paru (U-19) s Rokom Dubovečakom iz Flexa. Nažalost Ivan je kao drugoplasirani u grupi bio zakinut za mogućnost borbe za bolji plasman. Istu sudbinu dijele Ian, Domagoj i Juraj koji su također odigrali odlične mečeve. U paru, Ian i Domagoj su imali peh da budu u grupi sa dva jaka para, kasnije finalistima turnira tako da nažalost nisu uspjeli proći u daljnju fazu natjecanja. Juraj je u paru s Leonom Klemšeom (Bjelovar) uspio proći grupu, ali su se od daljnjeg natjecanja oprostili u četvrtfinalu.


Ekipa, čestitke svima!!!

Nastavljamo dalje vrijedno trenirati jer su pred nama novi turniri...

 

Jasna

55.BODENSEE INTERNATIONAL

Srebrna žogica 2022.

PH medalje!!!!

PH 2022.

2. Hrvatski kup za mlađe kadete i mlađe juniore

2. Hrvatski kup za poletarce, kadete i juniore

BOZEN FRUEHLING 2022

ARHIVA

Rođendani



  2.4.  LUNA ŠABAN

  3.4.  IVOR ĐURKOVIĆ

  5.4.  NOA VUJANOVIĆ

10.4.  IVA BELOBRAJDIĆ

11.4.  VIKTOR PETRIĆ

13.4.  INGA SADAIĆ

14.4.  BLAGOVEST KISYOV

19.4.  LEONA KRAVARŠĆAN CIK

20.4.  ARETA HADŽIHALILOVIĆ

20.4.  PAULA IVŠAN

22.4.  SARA ŠULC

22.4.  VIDA OSTRMAN

24.4.  PETAR MRĐA

26.4.  MIHAEL MRĐA

28.4.  VITA VUKUŠIĆ

Humor