Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i mlađe juniore

​4 ZLATA ZA MLAĐE KADETE

Zadnje ovogodišnje prvenstvo za podmladak ponovo nam je donijelo puno razloga za veselje. Prije svega zbog odličnog uspjeha i dobre igre mlađih kadeta. S po dva naslova državnih prvaka su se okitili Marko Šurina i Tea Rebesco, dodavši još i srebro iz mješovitih parova. 

Mlađi juniori bez zlata, ali sa puno ostalih medalja.


mlađi kadeti
Dan je počeo ljutnjom zbog ždrijeba u kojem su se već u četvrtfinalu srele Tea i Maja, te oba naša miksa Marko/Tea i Tin/Maja. Pobijedili su prvospomenuti, i kasnije došli do finala u kojem su igrali puno lošije nego u meču protiv klubskih suigrača. Kasnije su stvari manje-više bile očekivane. Tea je sigurnom igrom ušla u finale i osvojila prvo mjesto protiv Lee Burazor (BK Dubrovnik). Marko je lako došao do finala protiv Lovre Matovine (BK Koprivnica) u kojem je lošije počeo, a što je meč dulje trajao igrao je sve bolje i bolje. Naslov državnog prvaka je osvojio točno tri godine nakon što je počeo trenirati badminton. Zlato u ženskom i muškom paru je osvojeno bez ozbiljnog otpora: Maja i Tea te Marko i Tin.
Brončanu medalju u parovima je osvojila Jelena Čović s Larom Tomjek (BK Koprivnica). Vid Novak je imao jednu pobjedu. U mješovitom paru su Jelena i Vid poraženi u prvom kolu. Vid je također poražen u prvom kolu sa suigračem iz BK Koprivnica.

mlađi juniori 
U muškom singlu su brončane medalje osvojili Hrvoje Mavriček i Ivan Šamija. Vito Radovanović i Ivan Kosor su došli do četvrtfinala, a nastupili su još Jakov Ladavac i Jakov Perše.
U muškim parovima srebro za Hrvoja i Vita, a bronca za oba Ivana.
U ženskom singlu smo vidjeli reprizu prošlotjednog finala između Dore Kvesić i Ranie Vindiš (BK Velika Gorica). Ovaj put je Dora igrala puno lošije, pa je izgubila meč. Iznenađenje dana je pobjeda Jelene Karapandža protiv Sare Šulc u četvrtfinalu. Jelena je u polufinalu opet namučila Doru.
I u ženskim parovima su se ponovo srele Sara i Dora protiv dubrovačkih igračica. Nažalost i danas su poražene iako su igrale bolje nego prošlu nedjelju.
U mješovitim parovima su bronce osvojila oba naša miksa Hrvoje-Dora i Vito-Sara. Nastupili su još Jakov L. i Jelena.

Čestitamo svima na igri i borbenosti!

Nation to Nation U-15 2022

YONEX Slovenia Future Series 2022

XIII Mexican International 2022

Czech Junior 2022

Završene prireme za kadete

1. Memorijalni turnir Dalibor Duspara

Regionalna liga, 4. krug

Prvenstvo Grada Zagreba u badmintonu

FULIR (2. kolo ADA lige)

Prvenstvo Grada Zagreba u badmintonu

Poziv na pripreme za kadatete

Filipov nastup na Hungarian International

Evo nas i na Supertalentu!

ARHIVA

Rođendani  4.9. TENA PAVLOVIĆ

  8.9. TIN RADOVANOVIĆ

  9.9. KARLA CESTAR

21.9. KAJA KVRGIĆ RUS

30.9. MATEA ČIČA 

Humor