Upis novih članova

Upis novih članova

Badmintonski klub Medvedgrad-1998 poziva djevojčice i dječake na UPIS U KLUB u novoj sezoni

 

• Naš klub je najuspješniji u Hrvatskoj s najviše nacionalnih prvaka i kategoriziranih sportaša što je direktna posljedica najboljeg rada s podmlatkom u Hrvatskoj.

 

• Na treningu će Vaše dijete naučiti osnove tehnike i taktike badmintonske igre, naučiti pravila badmintona, igrati u paru ili pojedinačno. Pokazati će što zna na raznim klupskim, gradskim i državnim natjecanjima, ... osvojiti diplomu možda i medalju.

 

• Badmintonski treninzi održavaju se na sportskim terenima Badminton i tenis centra „Turbo limač“, Zagrebački velesajam, paviljon 25, galerija te u nekoliko školskih sportskih dvorana u osnovnim školama u Zagrebu.

 

• Treninzi se održavaju dva do tri puta tjedno po 60 minuta prema satnici grupe u koju će djeca biti raspoređena

 

• U klubu radi nekoliko visoko educiranih trenera, koji su završili Kineziološki fakultet i edukaciju za badmintonske trenere pri Hrvatskoj olimpijskoj akademiji

 

• Mjesečna članarina za početne grupe iznosi 150 kn.

 

• Za sve dodatne informacije i predbilježbe dobrodošli ste na telefon Kluba : 098 317 170 ili 091 911 33 94 , te ste slobodni kontaktirati nas na e-mail adresu badminton@bkmedvedgrad.hr  ili nas potražite na badmintonskim terenima u centru (Tenis i badminton centar „Turbo limač“, paviljon 25 Zg. Velesajma) svaki radni dan od 19-20

 

 

Veselimo se vašem dolasku

 

Trening, trening...ali u Maksimiru

Grčka kamp...2

Treninzi, treninzi

Odluka izbornika juniora

Bugarska Junior 2020.

Termini za klupski liječnički pregled su:

Grčka kamp by Luna, Iva, Ana, Luka

Rođendani03.07.  LANA SMOKROVIĆ
04.07.  IVA SULIĆ
15.07. FRANJO CRNJAC

Humor